- Konu Sahibi uzgun343434
Zaten ilk konu kapatılan konuydu hani şu burda da tartıştığımız..
ben yoktum ya kacirmisim o konuyu:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten ilk konu kapatılan konuydu hani şu burda da tartıştığımız..
kullanmadiginiz cope atacaginiz demis cope atilacak seyden nasil bir hayir bekliyor ?
inanmadigimdan degil ama boyle ceyiz serecegine hic sermesin daha iyi,
kaynana konusur konusur susar..
1-açmayacaktım telefonda arayıp burda yazılanları söylediler kaçtığını düşünüyolar kendini anlat dediler ve ben yazımdada yazdım yardım için yazmadım bilgi vermek için yazdım burdayım kaçmadım dedim
2-80 milyarı borcuda en yakın arkadaşı alıp kaçtı şuan mahkemeliğiz maaşına haciz koydurduk o kişinin ama biz 5. Sıradaymışız alacaklıların ve bu parayı taksit taksit alabilceğiz
3-demedilermi allah aşkına konuyu bilen yazsın resmen ima ettiler açık açık
4-biliyor ama yinede olsun diyo
5-derdim evet tencere siz beni tanımadığınız halde o kadar ağor şeyler yazdığınız için böyle yazdım
6-ben en başta ihtiyacaım var dedim 2. Sebep kayınvalidem
7-300 tlik ütüye değinicem uzun fritöz olayı saçmaydı evet
8-300 bile bulamaıyorum geri kalan çeyiz için
9-yazıyı beğendirmek gibi niyetim yok amacımı anlattım
yani hiç olmamasından sa bişeyler gözüksün yeter diyor kanımca...ve burada yardım göndereceklerin çöplük şeyler göndereceğini zannetmem.....
ama bu konu doğruysa ne içler acısı bir olay yaa..bn evlendiğimde bi tek tost makinam eksikti...ama hala eksik:)))
konu sahibi
kullanılmadığım eşyalarımı genelde ardiyede tutarım.
nereden baksan bır 30 yıllık geçmişleri var ister misin?? eskiciyi çağırdım o bile almadı.
demek istediğim sey, insanların kullanmadığı veya alıp hiç kullanmadığı bir eşyaları olacağını sanmıyorum.olanlarda malum işte bayağı eskı işine yaramaz.
olsa olsa üzerinde etıketı eskımış bir kıyafet olur.
bence tam olarak ne istediğini belirtmelisin.
bencede eski yeni demek yerine direk ihtiyaclarini belirt...
1-açmayacaktım telefonda arayıp burda yazılanları söylediler kaçtığını düşünüyolar kendini anlat dediler ve ben yazımdada yazdım yardım için yazmadım bilgi vermek için yazdım burdayım kaçmadım dedim
2-80 milyarı borcuda en yakın arkadaşı alıp kaçtı şuan mahkemeliğiz maaşına haciz koydurduk o kişinin ama biz 5. Sıradaymışız alacaklıların ve bu parayı taksit taksit alabilceğiz
5-derdim evet tencere siz beni tanımadığınız halde o kadar ağor şeyler yazdığınız için böyle yazdım
konu sahibinin çalıştığını bilmiyodum, nice arkadaşım özel sektörden aldıkları asgari ücretle tam takır çeyiz döşediler yahu, üstelik ucuza kaçmadan, ne biliyim tuhaf
ben yoktum ya kacirmisim o konuyu:44:
ben bu konuda yardım edilecek bir durum göremiyorum
günlerdir aç olan aqzına bir lokma ekmek koymayan ayaqına giyecek çorabı olmayan başını sokacak ev bulamayan hakiki ihtiyaç sahipleri varken çeyiz için yardım beklenmesi son derece ACI...
1 battaniye 3-5 tabaksa ihtiyacın kaç kuruş tutar bunlar...gülünç tamamen...
iyiki kendini ifade ettin yoksa insanlar cidden hakkınızda tam olarak bilgi sahibi olmadan kesin bir dille kötü şeyler konuşmuşlardı
Çok şeyler kaçırdın tweety ilk konuyu okuyanlar gelsin bence de sizi kurtarsınlar soru işaretlerinden.. Şahsen en ilginç bölümleri yazarsam arkadaş başta gayet inandırıcıydı ama sonra saçmaladıkça saçmaladı yok foruma apaçık numara yazmalar, benim eşim polis bende asistanım demeler, fritöz istemeler.. Bi arkadaş ütü var göndereyim demişti konu sahibinden gelen tepki yok benim var demişti 300 tllik. Sonra da inandırıcılığını kaybetti tabi buyursun açıklamalarını yapsın gene.. Kontör alamıyor ama evde bilgisayarda var nette var cam da var. Aman isteyen inanır isteyen inanmaz..
Kimse ona dilenci, hırsız, üçkağıtçı demedi. Sadece çevremizden duyup, gördüklermizden örnek verildi, onlara bu sıfatlandırlmalar yapıldı. Konu sahibi yine burda oldugu gibi elindekilerle yetinmeyip, sırf akrabalara göstermek için bir şeyler istemesi yüzünden eleştirildi.
.