Hem parası çok tutuyor hem de daha sonra konulacak yer bulunmuyor evde (tecrubeyle sabit)
annem saolsun almış biçok şeyi daha ben okurken, bana göstermemiş bile hatta. Zevkim olmayan misafir yemek takımım var şimdi konsolun içine dizdim, resmen yer ziyanlığı bana. İçinde çay fincanı var 6şar tane, kahvaltı takımından da çıktı bi o kadar. iyi de ben çayı ya cam bardakta ya kupada içerim, bunları ne yapacam hiç bilmiyorum
Porselen çorba tenceresi zaten ayrı olay, kullanılmayınca kırılmıyor da 12 tane tabak koyacağım yeri kaplıyor gereksiz
Kahve fincanı falan da almadım mesela. Yemek takımından çıkanlar var, hediye de gelir herhalde diye bekliyorum. Daha gelmedi ama
Tencere seti annem zamanında çelik ve dökme teflon tencerelerden almış zaten. Neyse ki devasa ölçülerde değiller, tam bize göreymişler. Ama granit, seramik onlar son zamanlarda çıktı, almadım. Gerçekten yer sıkıntısı yaşıyorum, elimdekilerin bozulmasını bekleyecem artık
Vitrin-büfe falan da yaptırmadım ama eşyalar sığmayınca pişman oldum
Şimdi mutfaga ekstra bir dolap daha almam lazım, tabak çanak bi şekilde zor da olsa sığdırdım (henüz açılmamız misafir çatal bıça takımım ve kadehlerim, karafım vs var olsa da
) Erzak koymak için yerim yok, tencerelerin arası makarna - pirinç dolu