- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
-
- Konu Sahibi mavi nisan
canım ben n11 den 250 tl gibi bi fiyata almıştım kuponla takip et istersenhepsi çok güzel bu arada güzel günlerde kullan:) ve hatta fakir dikey süpürgenden alcaktım bugün kalmamışo çok iyi diyorlar:))
azur ütüyü 300 tl ye nerden buldun hep daha pahalı da
bunu da ilk defa gördümEki Görüntüle 1937695 Tefal actifry 1.2 kg 399 lira, az yağla kızartmalar için harika.
Teşekkür ederim, yemek takımı, çatal bıçak, kahvaltı takımı, tencere takımını set olarak çok önceden almıştım. Diğerlerini 1 senedir, gördükçe beğendikçe alıyorum bakalım. Para biriktirip topluca almak daha zor geldi, hem alışveriş yapmayı da seviyorum. Düğün henüz belli değil :)Maşallah bir çokk şeyi almışsın daha vaktinde var galiba baya detaylı alıyorsun çünküDüğün ne zaman ?
hepsini güle güle kullan
canım ben n11 den 250 tl gibi bi fiyata almıştım kuponla takip et istersen
bunu da ilk defa gördüm
en iyisini yapıyorsun. benmde yazın düğünm var. 1 senedir alıyorum ben de anca bitti eksiklerTeşekkür ederim, yemek takımı, çatal bıçak, kahvaltı takımı, tencere takımını set olarak çok önceden almıştım. Diğerlerini 1 senedir, gördükçe beğendikçe alıyorum bakalım. Para biriktirip topluca almak daha zor geldi, hem alışveriş yapmayı da seviyorum. Düğün henüz belli değil :)
Ütüyü ben de kampanyalı aldım. Gitti gidiyor'da 50 lira chip para hediyesi olmuştu.
Tefal actifryi kızartmalar için aldım.
Ne güzel bitirmişsin eksiklerini, darısı tüm hazırlık yapanlara diyelimen iyisini yapıyorsun. benmde yazın düğünm var. 1 senedir alıyorum ben de anca bitti eksikler
tefal ben de aldım ama siyah bu modeli ilk kez gördüm dikkat etmemişim demekki. ben de epress 1.5 kg luk olandan aldmyine bi kampanyayla 399 tl ye geldi :)
Çok teşekkür ederm canımm :) hepimiz ağız tadıyla kullanalım inşallahNe
Ne güzel bitirmişsin eksiklerini, darısı tüm hazırlık yapanlara diyelimDüğüne geri sayım başladı o zaman, ne tatlı bir telaş, umarım her şey gönlünce olur :)
İyi günlerde kullanmanı dilerim, siyah olmasını çok sevdim ben, benimki expres olanından değil, aldığımda bu modeli çıkmamıştı.
Senin aldıklarına da bayıldım, hepsini ağız tadıyla kullanırsın inşallah