Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

Tupperware ürünlerim, danışmanlık yaptığım dönemde aldım,uygun oldu, daha da var.

Ayy tütütü maşallah 7 ay sonra düğünüm var ve bunların %10'u kadarı bile yoktur bende. Fazla rahatım sanırım :süslü:
Teşekkür ederim, şimdiden hayırlı olsun diyeyim o zaman, mutluluklar dilerim :) Ben alışveriş yapmayı seviyorum, biraz da zor karar veriyorum, gördükçe, beğendikçe alıyorum. Tabi bir de öncesinde alacağım ürünle ilgili araştırma yapıyorum. Sen de tamamlarsın merak etme ama başla hemen, umarım gönlünce olur her şey :)

image.jpeg

Lastikli çarşaf takımları, english home, 20 lira. Nevresim takımlarımın düz yatak çarşaflarını kullanmak zor olur diye lastikli çarşaf aldım.

Merhaba, gercekten neredeyse hepsini bitirmissiniz. Gule gule kullanin insallah :) yalniz tupperware den okdr cok sey almissinizki umarim kocaman bi mutfaginiz olur nereye sigdiracaksiniz diye dusundum dogrusu.. arcelik telvede, braun mixerden, ozdilek havlulardan memnun kalacaginizi dusunuyorum. Umarim bernardo ve ikea tencerelerden de memnun kalirsiniz, sevgiler:)

Merhaba, gercekten neredeyse hepsini bitirmissiniz. Gule gule kullanin insallah :) yalniz tupperware den okdr cok sey almissinizki umarim kocaman bi mutfaginiz olur nereye sigdiracaksiniz diye dusundum dogrusu.. arcelik telvede, braun mixerden, ozdilek havlulardan memnun kalacaginizi dusunuyorum. Umarim bernardo ve ikea tencerelerden de memnun kalirsiniz, sevgiler:)
Merhaba, listemdekileri alıp sildikçe seviniyorum. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) Tupperware danışmanlık yaptığım dönemde durduramadım kendimi, hediyeler de gelmişti, çok oldular, inşallah büyük bir mutfağım olacak :KK66: Tencerelerimi çeyiz seti içinde almıştım,kuzenim bernardo tencerelerinden memnun bakalım kullanınca göreceğim artık. Diğer başlıklara baktığımda nevresim takımlarım ve battaniyem az diye düşünmeye başladım. Sevgiler :)

image.jpeg

Bardaklar karaca'dan
Nihale, şekerlik, baharatlıklar paşabahçe'den
Havluluk,kaşıklık, fırça, huni ikea'dan
Kek kalıbı, bardak atlıkları, kesme tahtası boyner'den
Balık tavası, güveç seti,küllük a101 den

image.jpeg

Dondurmalıklar paşabahçe, büyüklerden iki tane aldım, küçüklerden tatlı servisinde de kullanırım diye 6 tane aldım
Dondurma kaşıkları hisar

image.jpeg
image.jpeg

English home çift kişilik dantelli nevresim takımı, yatak çarşafı lastikli 75 lira
Çift kişilik pike takımı hediye

image.jpeg

Yıllar önce alınmış, çift kişilik fakat ölçüleri 180*220, aldığım çift kişilik yorganlara göre küçük, bu nedenle küçültüp tek kişilik yorganlarda kullanmayı düşünüyorum

X