- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
-
- Konu Sahibi mavi nisan
Teşekkür ederim, şimdiden hayırlı olsun diyeyim o zaman, mutluluklar dilerim :) Ben alışveriş yapmayı seviyorum, biraz da zor karar veriyorum, gördükçe, beğendikçe alıyorum. Tabi bir de öncesinde alacağım ürünle ilgili araştırma yapıyorum. Sen de tamamlarsın merak etme ama başla hemen, umarım gönlünce olur her şey :)Ayy tütütü maşallah 7 ay sonra düğünüm var ve bunların %10'u kadarı bile yoktur bende. Fazla rahatım sanırım
Merhaba, listemdekileri alıp sildikçe seviniyorum. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) Tupperware danışmanlık yaptığım dönemde durduramadım kendimi, hediyeler de gelmişti, çok oldular, inşallah büyük bir mutfağım olacakMerhaba, gercekten neredeyse hepsini bitirmissiniz. Gule gule kullanin insallah :) yalniz tupperware den okdr cok sey almissinizki umarim kocaman bi mutfaginiz olur nereye sigdiracaksiniz diye dusundum dogrusu.. arcelik telvede, braun mixerden, ozdilek havlulardan memnun kalacaginizi dusunuyorum. Umarim bernardo ve ikea tencerelerden de memnun kalirsiniz, sevgiler:)