Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

Bu cumartesi akşam yapacağız kuzum, teşekkür ederim, bohça falan yapmak benim aklımda hiç yoktu, sevgilimin ailesi özenince yapıverdik
İyi yapmışsınız canım bizde de yapalım mı yapmayalım mı bana bırakıldı bende sonra sembolik bişi yaparız dedim ama kaldı öyle hiç uğraşasım gelmiyo Heyecan doruktadır şimdi sende, inşallah her şey gönlünce olur tatlım; tadını çıkart bu süreçlerin

Gerçekten uğraştırıcı bir işmiş kuzum, alışveriş kısmını ikimiz hallettik çarşı, avm dolaştık bol bol, hazırlaması ise baya zahmetli, süsledik güzelce :) Aynen öyle, tatlı heyecanlar ama az da olsa stres de oluyor, bakalım inşallah hayırlısıyla nişanı atlatırız, teşekkür ederim güzel tatlı dileğin için

Tatlım hazır online yakalamışken sorayım nasıl geçti nişanınız ?

Kuzum geç fark ettim kusura bakma, nişanımız çok güzel geçti, çok şükür hiçbir aksilik yaşamadık, gönlümüzce oldu her şey

Sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor hazırlıklar tatlım?
Önemli değil, hayırlı olsun canım.Düğün tarihiniz de belirlendi mi?İçimden bir his bizden önce olucak düğünün diyor Bizim hazırlıklarda pek ilerleme yok tatlım buralarda mobilya beğenemedik hala, doğrusu ben beğenemedim son umut İnegöldü aksilikler çıktı gidemedik hala Tek gelişme evlendim ben geçen cuma

Ay kuzum hayırlı olsun, tebrik ederim, ne güzel çok sevindim inan Merak etme, zaman daralınca işler de hızlı hızlı halledilir. Doğru hissediyorsun tatlım, 20 ağustosta evleniyorum, biraz daha geç olur diye planlıyorduk, ailelerin de isteğiyle yazın olsun dedik, bakalım inşallah yetişiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…