- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
-
- Konu Sahibi mavi nisan
Beğenmene sevindim kuzum, daha güzelleri senin olsun, teşekkür ederimcanım Allah içinize sindirsin çok güzel hepsi
Bu cumartesi akşam yapacağız kuzum, teşekkür ederim, bohça falan yapmak benim aklımda hiç yoktu, sevgilimin ailesi özenince yapıverdikCanım hayırlı olsun yeni ciciler gelmis bohcalar filan hazırlanmış yaptınız mi nişanı?
İyi yapmışsınız canım bizde de yapalım mı yapmayalım mı bana bırakıldı bende sonra sembolik bişi yaparız dedim ama kaldı öyle hiç uğraşasım gelmiyoBu cumartesi akşam yapacağız kuzum, teşekkür ederim, bohça falan yapmak benim aklımda hiç yoktu, sevgilimin ailesi özenince yapıverdik
Gerçekten uğraştırıcı bir işmiş kuzum, alışveriş kısmını ikimiz hallettik çarşı, avm dolaştık bol bol, hazırlaması ise baya zahmetli, süsledik güzelce :) Aynen öyle, tatlı heyecanlar ama az da olsa stres de oluyor, bakalım inşallah hayırlısıyla nişanı atlatırız, teşekkür ederim güzel tatlı dileğin içinİyi yapmışsınız canım bizde de yapalım mı yapmayalım mı bana bırakıldı bende sonra sembolik bişi yaparız dedim ama kaldı öyle hiç uğraşasım gelmiyoHeyecan doruktadır şimdi sende, inşallah her şey gönlünce olur tatlım; tadını çıkart bu süreçlerin
Tatlım hazır online yakalamışken sorayım nasıl geçti nişanınız ?Gerçekten uğraştırıcı bir işmiş kuzum, alışveriş kısmını ikimiz hallettik çarşı, avm dolaştık bol bol, hazırlaması ise baya zahmetli, süsledik güzelce :) Aynen öyle, tatlı heyecanlar ama az da olsa stres de oluyor, bakalım inşallah hayırlısıyla nişanı atlatırız, teşekkür ederim güzel tatlı dileğin için
Kuzum geç fark ettim kusura bakma, nişanımız çok güzel geçti, çok şükür hiçbir aksilik yaşamadık, gönlümüzce oldu her şeyTatlım hazır online yakalamışken sorayım nasıl geçti nişanınız ?
Önemli değil, hayırlı olsun canım.Düğün tarihiniz de belirlendi mi?İçimden bir his bizden önce olucak düğünün diyorKuzum geç fark ettim kusura bakma, nişanımız çok güzel geçti, çok şükür hiçbir aksilik yaşamadık, gönlümüzce oldu her şey
Sen neler yapıyorsun, nasıl gidiyor hazırlıklar tatlım?
Ay kuzum hayırlı olsun, tebrik ederim, ne güzel çok sevindim inanÖnemli değil, hayırlı olsun canım.Düğün tarihiniz de belirlendi mi?İçimden bir his bizden önce olucak düğünün diyorBizim hazırlıklarda pek ilerleme yok tatlım buralarda mobilya beğenemedik hala, doğrusu ben beğenemedim son umut İnegöldü aksilikler çıktı gidemedik hala Tek gelişme evlendim ben geçen cuma