- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
-
- Konu Sahibi mavi nisan
Canım benim teşekkür ediyorum,yorumlarınla içimi ferahlatıyorsun inanGüle güle kullan tatlim tam gelin pikesi olmuş böyle.. Mürdümü benimde aklimin kosesinde ama yatak odam belli olmadan almiycam bu tarz bisi en sona biraktim.
Hayırlı olsun bu arada tatlım, Allah tamamına erdirsin, güzel haberlerini bekliyoruz
Canım benim bu süreçlerde en iyi bizler anlıyoruz birbirimizi destek oluyoruz, fikir veriyoruz birbirimize ne guzelCanım benim teşekkür ediyorum,yorumlarınla içimi ferahlatıyorsun inanyatak odana göre alırsın kuzum, benim çeyizde hiç dantelli pikem yok, bu da beyaz olsun, tüm özel günleri kurtarsın dedim, aldım aradan çıktı, mutlaka güzel haberleri paylaşırım
Gerçekten fikir alışverişi iyi oluyorCanım benim bu süreçlerde en iyi bizler anlıyoruz birbirimizi destek oluyoruz, fikir veriyoruz birbirimize ne guzelBenim de hiç dantelli pikem yok geçen gün annem bi çıkardı ortaya el işi dantelleri ben şok onları sardirtip nevresim pike yaptiracakmis ben kaldım böyle ne gerek vs die ama baktım gönlü kırılacak nasıl istersen yaptir dedim. Tabi icimde hiç kullanmayacagim şeylere verilecek emeğin paranin yumrusu kaldı atsan atilmaz satsan satılmaz durumu
Canım benim teşekkürler, listemi bitirdim gibi, gördükçe alıyorum artık, bambu ilk ürünüm bu tepsi oldu, plan yapıp almak daha mantıklı kuzucumBen maaşı alınca bütün bir aylık çeyiz alıyorum sonra böyle sizleri izliyorumgüle güle kullan canım
E.home kalitesi nasıl Can'ımÇeyiz hazırlığı yapınca doğum günü hediyeleri de nevresim oluyor
Eki Görüntüle 1993481 Eki Görüntüle 1993482
Canım yeni yaşın sağlık, mutluluk, ask,huzur hepsinden bol bol getirsin sanaÇeyiz hazırlığı yapınca doğum günü hediyeleri de nevresim oluyor
Eki Görüntüle 1993481 Eki Görüntüle 1993482
Kuzucum çok teşekkür ederim, ne güzel dilekler bunlarCanım yeni yaşın sağlık, mutluluk, ask,huzur hepsinden bol bol getirsin sanaGüzel günlerde kullan hediyelerini.. Bende mayıs dogumluyum tatlim burclarimiz aynı mi merak ettim bu arada
Kuzum çoook teşekkür ederimNice yaslara Can'ım :) Doğum günün kutlu olsun
Kuzum çoook teşekkür ederim
Teşekkürler canımKuzucum çok teşekkür ederim, ne güzel dilekler bunlarNisan doğumluyum ben, koç burcuyum, sen sanırım boğa burcusun, şimdiden ben de doğum gününü kutlayayım, gönlünden kalbinden geçen tüm dileklerin gerçekleşsin tatlım Hediyeleri biraz geç paylaştım, biraz yoğun geçti günlerim. Bu arada güzel bir haber vereyim, önce kardeşler, sonra anne babalar ile tanıştık, en son olarak aileleri birbirleriyle tanıştırdık, her şey çok güzel geçti, kısmetse bu hafta sonu isteme olacak
Canım ne oldu nasıl oldu isteme oldu mu nasıl geçti :) paylaş bizimle çatlamayalım
Teşekkürler canımHayirli olsun sonunda en heyecanli tatli kisimlara geldiniz tatlım Nasıl geçti isteme söz filan oldu mu bekliyoruz haberlerini