- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
- Konu Sahibi mavi nisan
Bunlar da söz cicilerimiz :) Söz mendilimiz, çikolatamız ve çiçeğimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh afiyet olsun enisteye Hayırlı olsun çok sevindim canım yeterince bekletmissin bencede daha bekletmeBizimde söz aile arasında oldu nisan 3 ay sonraydı o surecte o kadar gerilmistik ki hepsini bi arada yapip çikmadigima pişman olmustum böyle seylerde arayi cok acmamakta fayda var tatlim. Darısı GunesinKizi35 başınaÇok teşekkür ediyorum Gerçekten çok tatlı heyecanlar, istememiz çok güzel geçti kızlar, çok kalabalık değildik, aile arasında oldu, yüzük taktık, kısmetse bayramdan sonra nişan yapacağız, nişanda akrabalarımız yanımızda olacaklar. Ben aslında bayramdan sonra isteme olsun istemiştim, sevgilim ve ailesi bayramdan önce olsun isteyince hızlandırdık. Zaten yeterince bekletmiştim, kırmak istemedim artık. Aileler çok iyi anlaştılar. Tuzlu kahveyi de içirdim tabi
Ohh afiyet olsun enisteye Hayırlı olsun çok sevindim canım yeterince bekletmissin bencede daha bekletmeBizimde söz aile arasında oldu nisan 3 ay sonraydı o surecte o kadar gerilmistik ki hepsini bi arada yapip çikmadigima pişman olmustum böyle seylerde arayi cok acmamakta fayda var tatlim. Darısı GunesinKizi35 başına
Teşekkür ederim kuzucum, inşallah nişanı da güzelce atlatırız GunesinKizi35 darısı senin başına kuzucum, vakti zamanı gelince nasıl olduğunu anlamıyorsun bile, hayırlısı olsun tatlımOhh afiyet olsun enisteye Hayırlı olsun çok sevindim canım yeterince bekletmissin bencede daha bekletmeBizimde söz aile arasında oldu nisan 3 ay sonraydı o surecte o kadar gerilmistik ki hepsini bi arada yapip çikmadigima pişman olmustum böyle seylerde arayi cok acmamakta fayda var tatlim. Darısı GunesinKizi35 başına
Eki Görüntüle 1943026 Eki Görüntüle 1943025
King ekmek kızartma,
Korkmaz elektrikli ızgara,
Arçelik rondo,
King meyve sıkacağı hepsi avon'dan hediye olarak geldi.
Eki Görüntüle 1942904
Bernardo sahan seti 49 lira
Eki Görüntüle 1944719 Eki Görüntüle 1944720
Kahvaltı takımıma uygun aldığım kahvaltılık, kapağı cam değil ne yazık ki
Darısı başına kuzumAy mutluluklar darısı bizim basımıza ınsallah :)
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun
Güle güle kullanın
Avon dan nsl hediye oluyor ? Avon çalışanı mısınız ?
Bernardo' dan almıştım sahan setini, geçen seneBu fiyata nereden aldınız ?
Kahvaltılığın fiyatını hatırlamıyorum ne yazık ki. Bernardo' dan almıştımBunu nereden kaça aldınız ?
Amin Can'ımDarısı başına kuzum
Eğer hazırlıklarımızı yetiştirebilirsek ağustos sonunda düşünüyoruzDüğününüz artık belli mi
Ben de yazlığım için konu açtım
Fikirlerinizi beklerim