Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

Bunlar da söz cicilerimiz :) Söz mendilimiz, çikolatamız ve çiçeğimiz :KK200:

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

Çok teşekkür ediyorum:KK200: Gerçekten çok tatlı heyecanlar, istememiz çok güzel geçti kızlar, çok kalabalık değildik, aile arasında oldu, yüzük taktık, kısmetse bayramdan sonra nişan yapacağız, nişanda akrabalarımız yanımızda olacaklar. Ben aslında bayramdan sonra isteme olsun istemiştim, sevgilim ve ailesi bayramdan önce olsun isteyince hızlandırdık. Zaten yeterince bekletmiştim, kırmak istemedim artık. Aileler çok iyi anlaştılar. Tuzlu kahveyi de içirdim tabi:KK49:
Ohh afiyet olsun enisteye :KK45:Hayırlı olsun çok sevindim canım yeterince bekletmissin bencede daha bekletme:KK48:Bizimde söz aile arasında oldu nisan 3 ay sonraydı o surecte o kadar gerilmistik ki hepsini bi arada yapip çikmadigima pişman olmustum böyle seylerde arayi cok acmamakta fayda var tatlim. Darısı GunesinKizi35 GunesinKizi35 başına:KK19:

Ohh afiyet olsun enisteye :KK45:Hayırlı olsun çok sevindim canım yeterince bekletmissin bencede daha bekletme:KK48:Bizimde söz aile arasında oldu nisan 3 ay sonraydı o surecte o kadar gerilmistik ki hepsini bi arada yapip çikmadigima pişman olmustum böyle seylerde arayi cok acmamakta fayda var tatlim. Darısı GunesinKizi35 GunesinKizi35 başına:KK19:

Nerde o günler :cry::cry:

Teşekkür ederim kuzucum, inşallah nişanı da güzelce atlatırız:KK200: GunesinKizi35 GunesinKizi35 darısı senin başına kuzucum, vakti zamanı gelince nasıl olduğunu anlamıyorsun bile, hayırlısı olsun tatlım:KK200:

X