Çeyiz Hazırlığım :) (mavi nisan)

Sağol kuzum cakma gelinlik bile giydim aile arasında yaptık nikahı hem aradan çıksın hem herseyimiz kışın birini bari yazin yapalim dedik ama düğün yapmasakta olurmuş onu anladım tatlım, ama aileler icin yapicaz mecbur. Sizin de hayirli olsun canim bisi kalmamis düğüne Siz aileler tanışmadan önce baslamistiniz hazırlıklara zaten yetisir korkma, halledebildiniz mi peki mobilyalarla gelinliği geri kalan bi haftada halolur gibi

İyi yapmışsınız kuzum, çook mutlu olun, ailelerin de gönlü olsun hevesleniyorlar sonuçta, belki öncesinde stres oluyor, bütçe zorlanıyor ama güzel hatırlanacak anılar kalacak hepinize

Mobilyaları hallettik, gelinlik de tamam, paylaşacağım hepsini, sadece evin tadilatının bitmesini bekliyoruz, az kaldı bakalım, yerleşiriz inşallah

Siemend buzdolabı Dondurucu kısmı aşağıda çekmeceli olan bir model mi alsam dedim ama motoru aşağıda olduğu için hacmi küçülüyordu, üst rafları kullanmam zor olur diye bu modeli seçtim

Saol tatlım bunca uğraş emek sonunda hepimiz mutlu huzurlu olalım da gerisi mühim değil. Bizimde tadilatımiz bitmedi hala aksilikler bırakmiyo pesimizi ama herseye rağmen nikahı kiydik ya nihayetinde evliyiz geri kalan teferruat onu anladım. Yetişir canım elbet hic stres yapma yetismezsede bazi şeyler düğünden sonra da halledilir. Merakla bekliyorum paylasimlarini

Canım hayırlı olsun güzel günlerde kullanin aldiklarinizi, sormasi ayıp ne kadar tuttu siemensten aldiklariniz biz bi 5 bin ödedik magazaya ama secmedik eşyaları ona göre üstüne ödeme yapicaz zam gelmis sanırım nisanda benimde fikrim olsun en azından..

Teşekkür ederim kuzum buzdolabı 3100 lira, peşin aldık. Çamaşır ve bulaşık makinesi toplam 3650 lira, 10 taksitle aldık, çok indirim olmadı tabi. Önceden ödemekle iyi yapmışsınız tatlım, kolay olur üzerini ödemek

Haklısın kuzucum her şey bir şekilde hallolur, ne güzel nikahınız olmuş bak, düğüne gün sayıyorsunuz, tatlı heyecanlar bunlar, tadını çıkarmak lazım, aynen dediğin gibi düğünden sonraya da ufak tefek işler kalabilir, bunlar için can sıkmaya, keyif kaçırmaya değmez. Oturma odasının tv sehpası ve orta sehpası düğünden sonra gelecek siparişini geç verdik çünkü, hiç sorun etmiyorum inan. Nişanlım da sağ olsun çok pozitif düşünüyor ve rahatlatıyor beni. Mobilya siparişinin zamanı önemli bazen üretim zamanlarına göre 30-40 gün vakit isteyebiliyorlar, aklında olsun kuzum Tadilat yaptırıp sorun yaşamayan yok herhalde, ben artık ev yetişmezse ustanın evini gasp edeceğim bitirine kadar :)))

Kızlar Arçelik tercihiniz olmasın. Bu videodan sonra bir de arayıp 10 kez servis gören makine için garanti dolmadan önce tek servis kaydı var, tüketici haklarına göre bile haklı değilsiniz dediler. Parça değişimi olmazsa servis kaydı açılmıyormuş. Sizlere tavsiye arçelikten servis çağırıyorsanız kesinlikle her defasında gelip yaptıkları işleme dair evrak isteyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ilk sayfada fakirin süpürgesi var. Aynısı bendede var o kadar pratik ki o gavur ölüsü gibi süpürgelerden kat kat iyi ayrıca çekimide çok iyi.
bişey mi döküldü hoop hemen tak süpür ağırda değil. İyi bir tercih

Teşekkürler kuzum, ben de büyük süpürgeyi sadece haftalık temizlikte kullanıyorum. Fakir özellikle mutfakta günlük temizlik için pratik oluyor ve çekim gücü de çok iyi. Çeyizci kızlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…