- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
-
- Konu Sahibi mavi nisan
Hmm biz bide tayinci olcaz Can'ım az ve öz alayım diyorum Da ondan hem güzel hem az ve öz olsun diyorum tşkler Can'ım eksik olmanın arada :)Teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun canımHerkes umarım gönlünce çeyiz hazırlığı yapar. Tariflerde yer alan ölçüleri tam olarak ayarlamak için aldım, özellikle yeni denediğim tariflerde kötü sürprizlerle karşılaşmamak için. Bu tartılar özel beslenme programlarında porsiyonları doğru şekilde hazırlamak için de yardımcı oluyor, çok şükür kilo problemim hiç olmadı, ilerde olursa gram gram tartar yemeklerimi yerim artık :) Kesinlikle yanlış anlamadım, gereksiz gördüğün hiçbir şeyi alma bence. İhtiyaçlarına göre alacaklarını belirle
Çok hos Can'ım
Teşekkür ederim kuzumÇok hos Can'ım
Sürekli tayin durumunuz varsa az ve öz alman çok isabetli olur, hem her şeyi öncesinde almak zorunda da değilsin, kullandıkça eksikliğini duydukça da alabilirsin canımHmm biz bide tayinci olcaz Can'ım az ve öz alayım diyorum Da ondan hem güzel hem az ve öz olsun diyorum tşkler Can'ım eksik olmanın arada :)
Kuzucum teşekkür ederimAllahim bir suru sey kacirmisim :) beurerden memnun kalacagini dusunuyorum cok begendim gule gule kullan, limonluklarimiz ayni olmus oda cok icime sindi benim, şik buluyorumwmf kapak marka iyi zaten, harikalar. En begendigim alisverislerinden biri canim
BuaradaDionee bende fikrimi soyliyim sana, tekstilde tatlimsi bela nin yukarda yazdigi tum markalara katiliyorum. Tac in saten delux serileri cok iyidir. Bence pamuk urunleri misafirlere alip kendin icin pamuk saten tercih et. Eponj home a gelince isyerinden bir arkadas almisti iade etti, yani yakindan gormus biri olarak, kumasi kaskati.. ranforce lar genel olarak sert oluo zaten gerci, ama bariz dusuk kalitede urunleri var bu markanin.. tabi butceyle alakali bi durum bu malesef, ama sikiliyorum ben yeaa dandik aliyim bi suru aliyim mantigida bana cok ters..
Edit: Hic bir guzel tatli goz karari yapilmaz, yapildiysa şanstir:) mutfak tartisi forever
Canımmm uzun uzun yazmışsın çok tşk ederim o nevresim takımı evet araştırdım kötüymüş ben iyisi olsun istiyorum o yüzden buradayım sizlerden fikir almak ıcın sağolun sizlere de kızlarAllahim bir suru sey kacirmisim :) beurerden memnun kalacagini dusunuyorum cok begendim gule gule kullan, limonluklarimiz ayni olmus oda cok icime sindi benim, şik buluyorumwmf kapak marka iyi zaten, harikalar. En begendigim alisverislerinden biri canim
BuaradaDionee bende fikrimi soyliyim sana, tekstilde tatlimsi bela nin yukarda yazdigi tum markalara katiliyorum. Tac in saten delux serileri cok iyidir. Bence pamuk urunleri misafirlere alip kendin icin pamuk saten tercih et. Eponj home a gelince isyerinden bir arkadas almisti iade etti, yani yakindan gormus biri olarak, kumasi kaskati.. ranforce lar genel olarak sert oluo zaten gerci, ama bariz dusuk kalitede urunleri var bu markanin.. tabi butceyle alakali bi durum bu malesef, ama sikiliyorum ben yeaa dandik aliyim bi suru aliyim mantigida bana cok ters..
Edit: Hic bir guzel tatli goz karari yapilmaz, yapildiysa şanstir:) mutfak tartisi forever
Yaaa sigarami iciyosunİkea ve Lav'dan aldığım küllükler, aradan çıksın dedim :)Eki Görüntüle 1969842
Yok kuzum ben sigara kullanmıyorum, ne yazık ki sevgilim içiyor, evde içirmeyeceğim tabi, balkonda içer :) Ailemde de içenler var onun için aldımYaaa sigarami iciyosun
E senin adina sevindim canim insallah sevgilinde birakmayi dener :)Yok kuzum ben sigara kullanmıyorum, ne yazık ki sevgilim içiyor, evde içirmeyeceğim tabi, balkonda içer :) Ailemde de içenler var onun için aldım
Canım ceyizimiz de bi tane daha ortak parça oldu.Kızlar bu yaptığıma ben de inanamıyorum ama anlatayım :) Çelik tencerelerimi bernoda'nın çeyiz seti içinde almıştım zamanında, fakat araştırınca içime sinmedi. Bugün hepsiburada yüzde 21 indirimi görünce korkmaz'ın vertex setini dayanamayıp sipariş ettim. Daha önce aynı serinin çaydanlığını alıp çeliğini çok beğenmiştim, bir de okuldaki arkadaşlarımın çelik tencere iyi olmalı, bulaşık makinesinde de rahatça yıkanıyor görüşleri etkili oldu. İyi yapmışsın demenize ihtiyacım var sanırım :)
Artık kullanmadan gönlümün geçtiği bernardo çelik tencerelerimi de aileden birilerine hediye ederim...
Eki Görüntüle 1971466 Eki Görüntüle 1971467
Ben o savaşı kaybedenlerdenim işte :) Teşekkür ederim kuzucum. Uzun uzun anlatmışsın inan iyi ki almışım dedim okuyuncaCanım ceyizimiz de bi tane daha ortak parça oldu.Güzel günlerde kullan tatlim Ben çelik olarakta tasarım olarakta çok beğeniyorum vertexleri.. 1. Sebebim öyle koca koca tencereler değiller ideal boyuttalar gayet 2-4 kişilik ailelere uygun bi set
2. Sebebi kulplarinin silikon olması plastik olsa zamanla yanip kırılıyor, çelik olsa eller yanıyor bu defa..
3.sü süzgeçli olması..Gerek süzme amaçlı kullanilabilmesi gerek yemek pisirirken tasmamasi için buhar tahliyesi yapabilmesi.. İstenirse kapak çevirildiginde zaten normal tencere olarak kullabiliyo olmamız.. Tabi bunlar benim alırken düşündüğüm artilariydi canım kullanmadigim için teoride iyi yaptın diyebiliyorum sadece(Söylemeden geçemiycem bu arada hepsiburadada 36 saat filan sürdü o indirim bildigin bişi almamak için kendimle savastim resmen tatlım )
İnşallah bırakır kuzucum, niyeti var ama göreceğiz bakalımE senin adina sevindim canim insallah sevgilinde birakmayi dener :)
Teşekkür ederim,inşallah mutlu günlerde kullanmak kısmet olurhey maşallah bak bak bitmedi :)) hepsi çok güzeller, allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsinbenim sizinkilerle kıyaslayınca devede kulak kalıyor ben daha hayatımda kimse yokken minik minik almaya başlamıştım. sonra bir dönem mutsuzlaşıp bırakmıştım:) sonra yeniden başladım ama herşeyim az az. ben az olsun öz olsun diye düşündüm. önceden çok hevesim vardı herşeyden çok çok olsun istiyodum. ama sonra düşündüm ki kısmetse evlenirsem, çok gelenimiz gidenimiz olmayacak çünkü başka şehirde olucaz. evimiz de kira olur muhtemelen, o yüzden hiç doldurmayayım dedim