Yaş aldıkça karar verirken sadece duygular yetmiyor mantık da devreye giriyor, seni çok iyi anlıyorum. İnsanlar hata yapabilir, önemli olan aynı hatanın tekrar edilmemesidir, tekrar güvenin kazanılması için zaman gereklidir. Sevgilim çok iyi bir insan, merhametli en önemlisi, bana değer veriyor, tüm bunlara rağmen arada acaba diyorum, bu endişeler hiç hata yapmasa da oluyor yani. Bu yaşa kadar bekledikten sonra mutsuz olmaktan deli gibi korkuyorum inan.Sen sevgiline bir şans daha verdiysen sevdiğin için ve mutlaka ilişkinizi genel olarak değerlendirip olumlu yönleri ağır bastığı içindir. Bu durumda geçmişteki o tatsız olayı çok düşünmeye çalış,unutmanın zor olduğunu tahmin edebiliyorum, tabi ki temkinli ol ama geçmişe saplanıp kalma, çok beylik bir laf ama geçmişi değiştirme gücümüz yok, eğer sen sürekli olumsuz düşünürsen olmaz. Ben senin yerinde olsam şöyle yapardım. Sevgilini, ilişkinizi gözlemle, sana değer veriyor mu, saygı duyuyor mu, aileye önem veriyor mu, evlilikten beklentileriniz uyuşuyor mu, ortak geçirdiğiniz zamanlardan keyif alıyor musunuz, bunlara göre karar ver. Eğer hala karar vermekte zorlanıyorsan biraz daha zamana ihtiyacın var demektir. Hislerin umarım sana doğru yolu gösterecektir