- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.321
füsun cum keşke daha önce konuşmuş olsaydık o kadar para verdirmezdim sana,daha önce söyledim hatırlıyor musun bilmem Home Sweet Home dan % 30 indirim yaptırabilirdim neyse sağlık olsun.Kızlar İstanbul da ki Home Sweet Home mağazaların da beğendiğiniz bir şeyler olursa bir gün önceden bana söyleyin gideceğiniz mağazayı ben bildiririm kendilerine % 30 indirimli alırsınız
darıca da mı oturuyorsun sen, orada hangi mağazadan aldın acaba kendi mağazası mı yoksa home sweet home ürünlerini satan bir mağaza mı
hoşgeldin zeynebim
füsun cum keşke daha önce konuşmuş olsaydık o kadar para verdirmezdim sana,daha önce söyledim hatırlıyor musun bilmem Home Sweet Home dan % 30 indirim yaptırabilirdim neyse sağlık olsun.Kızlar İstanbul da ki Home Sweet Home mağazaların da beğendiğiniz bir şeyler olursa bir gün önceden bana söyleyin gideceğiniz mağazayı ben bildiririm kendilerine % 30 indirimli alırsınız
yorgunum biraz ya şimdide bulaşık yıkycam sıra bende yarım saate gelirim yine didiyom şimdikiyiyim cnm sen naıslsın ooo topiğimiz baya hareketlenmiş
Ayyy canım benim çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşaallah :1hug: Tatlım yatak örtüm hakkında bana fikir verir misin napayım sence?Bu güzel mi yoksa fırfırlı dantelli bişeyler mi alayım? Annem bu yatak örtüsü aklıma geldikçe çıldırıyorum ayy ne demode bişey almışsın, benim zamanımdan kalma diyip duruyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?