- Konu Sahibi MissBiricik
- #1.301
pheneomen sen izmitlimisin cnm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salonda kıyıldımı çok vakit kaybı oluyo cnmablamın öyle oldu nikah takı derken oynamaya vakşt kalmadı diyebilirim bide iki tarafta kalabalıktı ben ayrı düşünüyorum o yüzden nikahı
canım bence bide engılısh home'a bakmalısın harika şeyler var ben bayılıyorum oraya vee çok büyük bi çoğunluğu ordan aldım...
kızlar hepinize ii akşamlar ben çıkıyorum hoşçakalın
Vukuatlarımız çoğalmadan gitsem aslında![]()
pheneomen sen izmitlimisin cnm.
evet bende orda beğenmiştim pahallıda dğl uygun fiyatları.
benimde büyük çocğunluğu çeyizin english home den çok modern şeyler var
kızlar hepinize ii akşamlar ben çıkıyorum hoşçakalın
Kuşum geç olsunda güç olmasın sayılı gün çabuk geçermişş sakın bir vukatlık yapayım deme haaa beraber gidiyoruz zatiiikaydirigubbakcemile2
QUOTE=sonbahar14;10720642]ah birdee ben gidebilsemm![]()
Darıcada oturuyorum canım aslen Bilecikliyim..
English Home da daha çom kapitone örtüler var diye biliyorum, daha doğrusu ben baktığımda sadece onlardan gördüm ve almıştım 1 tane.
Yoksa yanlış mı biliyorum?
herkese iyi akşamlar kıslar. yarına kalan çeyizlerimi eklerim size.
diske atayım bu akşam aksilik olmazsa.
yarın görüşürz opuyorumnanaktan
Ada asıl bombayı anlatayım ev,eşya,altın hepsi gerçekten hikaye mühim olan huzur, mutluluk dün bi daha anladım.
Dün nişanlımla çok büyük kavga ettik sahilin ortasında herkese rezil olduk yüzükleri çıkardım eline veriyordum bitti s...r git sakın gelme peşimden falan dedim hayır dedi olmaz dedi sonra aldı yüzükleri öyle atılmaz böyle atılır diye savurdu gitti biyere yüzükleri herkes bize baktı çok rezil olduk:gitme::gitme: Kalbimi çok kırmıştı çünkü iyice dolmuştum kaç aydır öyle bir patladım ki neyse en son barıştık gittik bulduk yüzüklerikaydirigubbakcemile3 Aman siz siz olun kıymetini bilin nolur tecrübeyle sabit :gitme::gitme: Üzmesin kimse birbirini.
Aman sakın kızlar yapmayın olmasın zaten böyle şeyler fikrimce ne kadar iğrenç bişey olduğunu sizde anlayın ki sakın hiç bişey için birbirinizi kırmayın sorununuz varsada anlık halledin ertelemeyin diye paylaştım.
Sonbahar,ada dün olanları okudun mu direkten döndük:sm_cool:
füsun cum keşke daha önce konuşmuş olsaydık o kadar para verdirmezdim sana,daha önce söyledim hatırlıyor musun bilmem Home Sweet Home dan % 30 indirim yaptırabilirdim neyse sağlık olsun.Kızlar İstanbul da ki Home Sweet Home mağazaların da beğendiğiniz bir şeyler olursa bir gün önceden bana söyleyin gideceğiniz mağazayı ben bildiririm kendilerine % 30 indirimli alırsınız