- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.281
Canım ya bencede biraz pahalı..Size birşey anlatayım. Üst komşumuz çeyizine çok pahalı bir yemek takımı almıştı, ve çeyizini annesinin evine serdi düğünden önce..Çeyizleri toplarken bi anda masanın dengesi bozuldu ve yemek takımları şangur şungur yere dağıldı, paramparça oldu..Ben bu olayı gözlerimle gördüğümden böyle kırılgan şeylere fazla para vermemeyi uygun görüyorum.Çünkü kız resmen krize girdi ağlamaktan sakinleştirici filan vurmuşlardı. :umursamaz:
Canım ya bencede biraz pahalı..Size birşey anlatayım. Üst komşumuz çeyizine çok pahalı bir yemek takımı almıştı, ve çeyizini annesinin evine serdi düğünden önce..Çeyizleri toplarken bi anda masanın dengesi bozuldu ve yemek takımları şangur şungur yere dağıldı, paramparça oldu..Ben bu olayı gözlerimle gördüğümden böyle kırılgan şeylere fazla para vermemeyi uygun görüyorum.Çünkü kız resmen krize girdi ağlamaktan sakinleştirici filan vurmuşlardı. :umursamaz:
hayırlı muhabbetler kıslar
Vukuatlarımız çoğalmadan gitsem aslındaEreğli hayatım çok durdun sen kıssss hemencicik gitmen lazım :)
canım bende pier cardinin yemak takımı bardak takımı catal bıcak takımını cok begendım assagı yukarı onlarında toplamı 2 .5 3 bin cok pahalı bende çok kararsızım ya bazılarından vazgecıcem yada hıc almıycam yada dıyorum bır kere alıyoruz ama onunla beraber baska seylerde alınıca cok masraflı oluyo bende cok kararsızım yardımcı olamadım canım ama
Vukuatlarımız çoğalmadan gitsem aslında
Bunlarda Çatal-Kaşık-Bıçak Setim arkadaşlar, Hisardan..
[/url][/IMG]
Sonbahar,ada dün olanları okudun mu direkten döndük:sm_cool:
phenemen nazarrrr olosa gerekakannehir Yemek takımcığının başına gelenler
Kızlar yatak örtüm hakkında ne düşünüyorsunuz?Sizce demode bir örtü mü?Ben geçen yıl çok beğenerek almıştım, spor bir model filan diye ama etrafımda herkes dantelli fırfırlı bişey al bu ne böyle diyo..Siz ne düşünüyorsunuz?Napmalıyım sizce?
Kızlar yatak örtüm hakkında ne düşünüyorsunuz?Sizce demode bir örtü mü?Ben geçen yıl çok beğenerek almıştım, spor bir model filan diye ama etrafımda herkes dantelli fırfırlı bişey al bu ne böyle diyo..Siz ne düşünüyorsunuz?Napmalıyım sizce?
Füsuncum çok güzelmiş iyi günlerde kullan bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?