- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.241
şimdi ben yemek takımımı bone china dan beğendim royal serisinden yemek takımı 100 parça ve 4 küsürden 3 küsüre iniyo...ama annem çok dio beni üzüyo...çok ısrar edersem alırlar daa...dio ki annişim mesela...yarın bi gün misafrlerin gelnce...mesela kaldırmana yardımcı olurken çatur öutru kaldırırlar için gider...ya da bulaşık makinasında çizilio cart crt vsvs....dio...
kız dedii mağazadaki...çok özle bi parça beğenmişsiniz...koleksiyon parçasıymış....bi sürüüü bişey ben dee daha daa çok sevdimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdi ben yemek takımımı bone china dan beğendim royal serisinden yemek takımı 100 parça ve 4 küsürden 3 küsüre iniyo...ama annem çok dio beni üzüyo...çok ısrar edersem alırlar daa...dio ki annişim mesela...yarın bi gün misafrlerin gelnce...mesela kaldırmana yardımcı olurken çatur öutru kaldırırlar için gider...ya da bulaşık makinasında çizilio cart crt vsvs....dio...
kız dedii mağazadaki...çok özle bi parça beğenmişsiniz...koleksiyon parçasıymış....bi sürüüü bişey ben dee daha daa çok sevdimmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
caspersy çok teşekkür ederim canımmm daha şekerleri senin olsun inşaallah :)
havluların çok güzeller güle güle kullan canım.
çok teşk. ederim cnm
bende çok beğendim bunu fiyatı ne kadar acabaCADIARZU
topic daha yeniydi eklemiştim ama görmeyenler için hadi listeyi bir kere daha ekleyeyim :)
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
canlarım daha önce kızlara söylemiştim yemek odası takımı aldık diye.Aldık almasına da ben hep tv ünitesi düşündüğümden vitrin olayını hiç hesaba katmadığım ve şimdi takımımın vitrini olduğu için mecburan içine bardak seti vs. alacağım.Ya da vitrin içine koymak için başka fikirler de verebilirsiniz. Ama öncelikle şu iki takımdan hangisi daha güzel söyler misiniz :)
bu setin adı berivan
bu setin adı demet
ikisinin de fiyatı 107 Tl, havale ile 99 Tl :)
Benim yemek takımım şuna benziyor ahh keşke çatal bıçaklarımda benzesekaydirigubbakcemile3
zeynep(sonbahar olan ) :) kız sen o halıları nasıl yapıyosun çok hoş olmuş yeni gördüm aman zamanın varsa zaten yapabiliyosun hiç alma kendin yap gayet güzel ve yatak odasınada anca böyle bişey gider zaten ellerine sağlık bu arada :)
işte kızlar bunlarda benm :kedi:
Arkadaşlar bu yemek takımım, Karaca..
[/url][/IMG]
kızlar ya günlük kullanabileceğim yemek takımı ile çatal bıçak takımı arıyorum fakat fiyatları uygun olack,var mı önerebileceğiniz bi marka, bi de fiyatlarıyla beraber söylerseniz çok memnun kalırım:)
ben vermem o kadar parayı yazık yaa bi kırılsa allaaaah içim gider benimmafoldumben
kızlar ya günlük kullanabileceğim yemek takımı ile çatal bıçak takımı arıyorum fakat fiyatları uygun olack,var mı önerebileceğiniz bi marka, bi de fiyatlarıyla beraber söylerseniz çok memnun kalırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?