- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #9.241
levrekim sen de yap
nasılsa elinden gelio
nisancım canım ya ben image den yüklemedim gene de göremiosunbilmiyorumkismile
anladım kızlar ne bilim kapaklı güzel duruyo die düşünmüştüm
kapaksızda da şöyle bi durum var o zamanda fayansı temizlicem ve olurda sıçrıyacak bişeler aşağı kayacak oraları nasıl temizlicem
biraz temizlik hastasıyımda-tatlicadiarzu-
neleri düşünüyorum :roflol:
ay şu anda sinirden ölebilirim yani o dereceyim.Şimdi benim şu bir zamanlar arkadaşım olan ama kardeşiyle ilişkimiz başladığından beri bir tavır olan garip görümcemle konuştum da,ben baştan anlatayım görümcemin bir arkadaşı var kız nişanlımı görünce ay ne karizma falan demiş beğendiğini söylemiş benim görümce de bunu bana söyledi,ne söylüyorsun di mi söyleme bari neyse az önce onları aradım bu arada nişanlım şu anda evde uyuyor gececi sabah geldi işten eve neyse telefonu bu bahsettiğim kız arkadaşı açtı ayyy nasıl sinirden elim ayağım titriyor şu anda kızlar size anlatamam,ayyy diyor ben Sibel in arkadaşıyım vereyim şekerim falan böyle yılışık yılışık konuşmalar.Yani tamam arkadaşıdır gidebilir falan da benimki evde uyuyor ya şimdi birazdan da uyanır zaten offf ya ne bileyim işte kızın o sözlerini biliyorum ya elimde olmadan kıskanıyorum ve ben şimdi buradan çıkamıyorum bir bahane bulmalıyımmmmmm
ereglim kuşum kendime geleyim ben biraz gelinliğimi ekleyeyim sana ama yine de ağlamak istiyorum hüüü hüüüüü
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?