- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #9.201
günaydın kızlar
dünki hastalık halim arttı
artık öksürüom tıksırıom bol bol haprşuruom
sanırım doktora gitme vaktim geldimafoldumben
günaydn lepikcm geçmş olsn diim tkrardan
ihmal etme bence git biran önce
günaydın kızlar
lepi geçmiş olsun kuzum git görün bi doktora dahada kötü olmadanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm bian önce git doktora ihmal etme sakın:teselli:
kızlar size bugün yine resim eklicem
KAYNANA TİPLERİ. SİZİN Kİ HANGİSİ?
YARDIM SEVER KAYNANALAR: Her durumda birilerine yardım eden kaynanalardır. Yardımseverlik adına her şeyi yapabilirler. Hastanelerde hastabakıcı, kabul günlerinde pasta yapıcı, bulaşık yıkayıcı olarak görev alırlar. Bazen bunu o kadar abartırlar ki karşılarındakine zarar bile verebilirler.
ŞEN KAYNANALAR: Bulunması en zor tiplerdir. Gelin ya da damatlarına karışmazlar. Her türlü sorun için bir çözümleri vardır. Kimseden iş beklemezler. Kırılsalar da kimseye bir şey belli etmezler.Her şeye gülüp geçmeyi başarırlar.
GEZICI KAYNANALAR: Nerede akşam, orada sabah gezip duran kaynanalardır. Bazıları eşlerini kaybettikleri için kendilerini sokağaatarlar.
bekliyore:1ninca:kızlar size bugün yine resim eklicem
renklendirdiklerim haric ahanda bnm k.validem opuyorumnanaktan
bu arada kısa bi süre içinde k.validemle buzdolabı bakmaya gidicez sanırm
geçen gün öle dedi
gidip bakalım şimdiden olurmu dedi
olur bana uyar dedim
sen kullanacaksın sen beğen dedi:kedi:
ne almayı düşünüosunuz
sadece b.dolabımı alacaksınız canım
ç. makinesi de alın toptan kurtulun
maşallah maşallah nisan iyi anlaşıyonuz demek
haha biricik aynen uyuyo bnm kayınvalidem denisanın o kızmızıyla işaretlediği yerler uymuo sadece bide kayınvalidem çok gezmez o gezici olma uymuyo
tm beklein beklein biras uykum açılsın eklicemlepik ekle bebeyim göreyim
haha biricik aynen uyuyo bnm kayınvalidem denisanın o kızmızıyla işaretlediği yerler uymuo sadece bide kayınvalidem çok gezmez o gezici olma uymuyo
günaydın kızlar...
nisancım o istediğin askılar tchibo da var.. netten bak istersen..izmirde forumda ve agora da varmış canım:))
önce yapayım hele bi birazdan balicamboshayallersmilehaha biricik aynen uyuyo bnm kayınvalidem denisanın o kızmızıyla işaretlediği yerler uymuo sadece bide kayınvalidem çok gezmez o gezici olma uymuyo
sen çok şeyi üstlenmişsin canım yaevet cnm sadece buzdolabı
diğerlerini ben alıcam
ve para biriktirip peşin almayı düşünüyorum ben
Fıstıklarım günaydın hepinize Magic Form | Basque Sütyen kızlar bunu alacağım dün akşam iş çıkışı nişanlımla araştırdık biraz Avcılar'da bir yerde buldum bunu kadın nakit 80 olur dedi.Ama gerçekten de denediğim bütün modellerden çok daha güzel oldu,kalıp gibi sardı,süper toparladı yani,aklınızda olsun eğer sizde alacaksanız ki alacaksınız tavsiye ederim kızlar bu markanın bu modelini özellikle tombişlere zayıflar da kısa modelini kullanabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?