- Konu Sahibi MissBiricik
- #9.221
sen çok şeyi üstlenmişsin canım ya
[/B]
yooo
sadece fırın-çamaşır mak-buzdolabı ve yatak odası alcam
oturma odası
salon takımı nişanlıma ait onlar alacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen çok şeyi üstlenmişsin canım ya
[/B]
ne biliyim bizde almazlar bukadaryooo
sadece fırın-çamaşır mak-buzdolabı ve yatak odası alcam
oturma odası
salon takımı nişanlıma ait onlar alacaklar
teşekkür ederim kılar beğenmenize sevindim![]()
evet lepik ya evdekinn üstüne bişi koyamıyoruz çok güzel duruo ama ne biliyim bu sade ama en azndan şık duruyo düşüncesiyle aldımbeğendiğinize göre güzel bişi almışım
Biricik gitti hee resm ekledm kaçtı
![]()
120 tl ye aldım =)
bendeeeAdacım çok beyendim yaaa alabilirimm bende![]()
cnm mısır çarşısında arka kapıdan çıkıp yukarı doğru yürüosun hatta orda sarılganlar die bi yer var içinde çok güzel tabaklar baradakların fln satıldığı bi yer ordan yukarı doğru çıkıosun 1 ya da 2.soldan gir sokağın ortalarında solda görücen hatta anlatamadıysam bulamassan fln telefonunu yazayım olmassa arayıp yol tarifi istersin oraya gittikçe uğrarsın üst kat outlet bölümü ara ara aşağıdaki normal ürünlerden yukarıya çıkartıolar 20TL'ye süper takımlar aldım cnm komun no:02125038100
kom nerede canım
ben acemiyim kürkçü hanı bile kaç kez sordum da buldum
oo nisancım... çok sevindim senin adına.. bol bol eğlen.. düğün provası niyetine:))
bizimkininde 16 mart ta personel geceleri var... geçen sene de beraber gitmiştim ama ilk defa girdiğim için onun ortamına çok kasılmıştım.. bu sene bende dökerim artık kurtlarımı:)))
ben de de seninki gibi aynı dert var, ne giysemmmm????