- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #9.261
Ammanınnnnnnnnnn tatlım bu gelinlik çok zariffffffff tülüde öyle uzun olacak di me kaça aldın nan? Bayıldımmm güle güle giyin şimdiden tütyeninede bayılmıştım as önce:d Jartiyerleride içinde mi tütyenin alakaya maydonoz oldu amakaydirigubbakcemile3 Nisanımmmmm sağ ol kuşum net bozuktu anca yapıldı evi falan boyattık yatak oda mıda aldım albümde bakıverin beğenecek misiniz fıstıklarım?
adacım bunda mı karar kıldın
çok hoş duruyor
adaa , çok güzel canım gelinliğin , mutlulukla giy inşallah
Leyla Korseli Jartiyerli büstiyer ( Gelinlik ve abiye için tavsiye edilir ) - Ceyyiz.com | Seri sonu % 50 İndirim reyonumuzu grdnz m? kızlar büstiyerim bu 85 beden aldım 55 Tl ye bıraktı kadın
çileğim ya ilk an benim da aklıma bu geldi ama burda kızlar da kıskandığını belli etme falan deyince ne bileyim şimdi çıkıp gideceğim resmen o kız orada diye gittiğim anlaşılacak,öyle muallak ta kaldım yani içim rahat değil ama lepi nin de söylediği gibi kimseyi de sevindirmek istemiyorum
Çeyyizden cici edinen var mı kızlar nasıldır site düşünüyorumda böyle bişhi. Çilakkkkkkkkkkk evevvvvvt yaw bi türlü gelemedim ne zamandır ama bu sizi çok özlemediğim anlamına gelmiyor bikeremNapiyosun bakalım nisanla askerleriniz nasıllar?j
Pınar ya seninde çok az kalmış kız heyecan tavandır kesin:d
yav adaa bunu nerden aldın de bakim hele
güzelmiş
yav zaten şurda biri çirkin bişi alsa kafamı kırcam haa
altı ve çorabı varmı bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?