- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.641
kaynatıyonuzz demek kadınların geninde var:roflol: :roflol: :roflol:
bende iyiyim müjdecim fırsat buldum hemen bi girip bakayım ne kaynatıyolar dedim:1rolleyes:
özledin dimi:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:bizimde gözümüz yollarda kalmıştı:roflol::roflol::roflol:
ay bnde cıldırdm ztn ya, yol cok uzun oldugu icin cok yorulmş, uyumuş gder gtmez hc bişeye bkamadn, otobüsle gtti cnkü ucak bulamadı, ve kuzey ırak da deil güneyde, cidden uzak yani... yine de beni aramalıydı diye düşünüyorum ama
iyi yapmışsın canımm eee ne var ne yok biricik nazarmı değdi kız çeyizlere ara verdinnbilmiyorumkismilebende hiş bişey yapmıyorum cnm bizimkiler maç izliyo pc boş kaldı hemen daldım tabi:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
gel anam gel kalabalık olunca daa ii laf dönüokaydirigubbakcemile3 daha geyik oluo
iyi yapmışsın canımm eee ne var ne yok biricik nazarmı değdi kız çeyizlere ara verdinnbilmiyorumkismile
özledin dimi:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kızım fazla kapris yapma adam dönmez valla ıraktan:roflol: :roflol: :roflol:
özledin dimi:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kızım fazla kapris yapma adam dönmez valla ıraktan:roflol: :roflol: :roflol:
özlemem mi şeker yokluğun belli oluyolaelaelaelaelae:lepi:
yok cnm rabbim nazarlardan korusun çeyizlerimi:roflol: :roflol: :roflol:
ara vermiş gibi görünüyorum ama bütün gün nevresim blender peşindeydim sempatiksalakcinniblender alıcam inşllh :1rolleyes:
hıh dönmezse dönmesin genciz güzeliz taş gibiyiz bayanssulusmile bize evlencek adam mı yok?
Şeniz Şeniz Şeniz cnm sen çeyiz flan almıyo musun ya da alacakların yokm plan yapmıyo musun:1ninca:
amin canımsositosositomeğer sessizliğinin arkasında neler varmış delikafadulden
hıh dönmezse dönmesin genciz güzeliz taş gibiyiz bayanssulusmile bize evlencek adam mı yok?
yok canım şu anda almıyorum ama nasıl içim gidiyo şu anda sadece melül melül bakıyorumm:gitme:
yaa cnm ben hiç boş durur muyum ama alıcak bişi kalmadı yaa baya bişey aldım çünki nevresmde beğendiğim oldukça alıcam arayınca olmuyoşakkıdı
kız biricik bu ne diyo nankaydirigubbakcemile3
kız müjde gencsın güzelsinde bacım inanki böyle adamı ve anasını biraz zor bulursun bence dönsünnsırnaşık şey
olsun yavru şimdi melül melül bakarsın sonra içine dalarsınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
anladım canım sen baya kolayladın maşallah artık bundan sonra beğendikçe alırsın orasıda güzelllaklinialirimsmile
ayyy inşallah inşallahh RABBıM kısa zamanda banada nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq:
valla şu an naz yapıyo hele bi adam gelmesinde o zaman görürüz halini:roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?