A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
- #8.661
evet biricikk aminn canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he yaa dün aramadı diye deliriyodu gelmezse gider basar ıragıı bombolar valla:roflol:
valla şu an naz yapıyo hele bi adam gelmesinde o zaman görürüz halini:roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3
kız asgd ben bide bunu hic aramadan buldum kaydirigubbakcemile3 bendeki şansa bak kaydirigubbakcemile3 anlamıyorum ama bu işlerden kaydirigubbakcemile3 adam bütün gün havuzbarda oturup icmişti ben anlamamıştım hicbişe kaydirigubbakcemile3 sorun var bende kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:Allah seni ne etmesin emi yapar mı yapar:sm_cool:
ahanda bunun gibi cadı olur süpürgemle uçar giderm kaydirigubbakcemile3
ee daha bebesin sen:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
kız asgd ben bide bunu hic aramadan buldum kaydirigubbakcemile3 bendeki şansa bak kaydirigubbakcemile3 anlamıyorum ama bu işlerden kaydirigubbakcemile3 adam bütün gün havuzbarda oturup icmişti ben anlamamıştım hicbişe kaydirigubbakcemile3 sorun var bende kaydirigubbakcemile3
zemuszemus öle cidden
seni sınır dışı ederler nan:roflol: :roflol: :roflol:süpürgenide kırıp türkiyeye geri fırlatırlar:roflol: :roflol: :roflol:
bilmiyorumkismile
ahanda bunun gibi cadı olur süpürgemle uçar giderm kaydirigubbakcemile3
bak sesi kesildi müjdeninaklinialirimsmile
eee kızlarr anlatın yaa canım sıkılıyo zaten böyle bi durgunluk varr
dur kız araba bakıyorum ondan sustum cok hzlısınz takip edmyrm sizi kaydirigubbakcemile3
ne anlatalım cnm bi sevdiceğimiz yok ki gezsek tozsak sonra burda anlatsaksempatiksalakcinni sen anlat cnm okuyo musun sen