- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #8.601
valla inş vardır güselim başladık çeyizede bakalım
yok kuzum aricak olsa arardı dünden beri, telefonuda kapalı doal olarak, anlicagınız ona ulaşıcak bi numara bile yok bende şuan. ordan yeni hat alıp aricam seni gider gitmez dedi, ama yok aramıo işte bilmiyorumkismile
ama bak hat alınca demiş, daha fırsta bulamadı belki hat almaya, ilk fırsatta arayacakır eminimmmm yerimseniben
selam kızlar oyyy oyy yoruldum geldimm
müjdecim gelinliğin hayırlı olsun canım benimde pek tarzım değil ama sen beğenmişsin sorun yok canım sorunsuzca giyersin inşallah.bu arada kızlar normal nıkahtada gıyılıyomu tercıhe mı baglı gelınlık em gıydınmı sen mesela canım nıkahında gelınlıgını??
pınarımm çok sevindim canım ya bir adım daha atıldı bak çok şükür RABBİM güzel günlerde sağlıkla aşkla oturmanızı nasip etsin yuvanızda.çok güzel olmuştur eminim gelin evi yeni ev işte herşey gıcır gıcırzemuszemus
gizem canım eklediklerin cok hos sagol seker sen alıyomusun bıseyler?
grace canım sende daha tarıhe karar verılmemıstı dımı yanlıs hatırlamıyosam hazırıklar ne durumda??
o birr, o biiiiiir
Mısır Patlatma Makinesi
:sm_cool:
nisancım çok sevndm senn adına ne güzel sevilen bi gelin olmusun opuyorumnanaktan
tatlım yeni gördüm çok sağol kaydirigubbakcemile5zeynebim nasılsın cnm
güle güle giy canım sade ve şık bence eteği fazla kabarık görünüyor ama bence çok hoş kaydirigubbakcemile2bn bugn gelinliğimi aldımm opuyorumnanaktan
ne güzel canım bak beklediğin zamanlar geldi tadını çıkarmaya bak sağlıkla huzurla oturursunuz bir ömür inşallah:Saruboceq:inşallah hayırlısıyla tamamlansında yayınlarım canımcım ..
off çok yorgunum valla çok
deryaaaaaam kız sen de mi gelin olcan aaah benim bebeğim daha geçen diyodun bişwey almayacağm evlenmeyeceğm etmeyeceğm
[img=http://i1002.hizliresim.com/2010/2/20/9358.jpg]
[img=http://i1002.hizliresim.com/2010/2/20/9404.jpg]
kızlar bunlarda benim cicilerim nasıllar
kızlar şöle bi takım yapsam mı ki acaba yaaa? :uhm:
baharatlık
tencere seti
saklama kabı
saolcnm ebnim aynen lafımı yediriolar bakalım herşey nasib kısmet
canım baharatlıklar hoş bence ama tencere için emaye sanırım kullanışlı olmuyor
beğendiğini al canım bence takım yapayım diye uğraşma renkleri birbirine uysun yeter bence a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?