-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cnm bunlar çok hoşmuş
ya pike takımı alcam diodum aldım bitane ama hala kararısızım ben acaba bu eklediğin tarzda pullu fln da alsammı

pike takımı

bunlarda yatak örtüsü

buda bornoz takımı almka istediğm

nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyırum

saol cnm sende güle güle kullan
görünce dayanamadım anne alcam ben bundan dedim hemenkaydirigubbakcemile3

cnm benimde annem artık alma fn dio sığmıcak sonra tmm diom görünce dayanamadım ama o da beğendi bişiy demedi

böle değişik bişi oldumu alma diemiyolar kaydirigubbakcemile3

zeynep cim saol tatlım 2. yi alıcam sanırım.
nisanım tamam kopile bebişim
tatli kıs kuzu aslı shop istanbul da ama biz maltepe deyiz burda indirim var diğer şubelerini bilmiorum nar çiçeğim :)
nektarım afiyet bal şeker olsun yarasın kuzu

tşk canımopuyorumnanaktan soğan doğrayıcı bende bakım mağaza gidip bi.temsılcı tanımıyorum.
tühh ya tanıdık biri olsan bi de onun ind. yararlanırdın daha uyguna alırdın ben kuzenimden alıorum bide onun ind. yararlanıorum yoksa biraz tuzlu

sonbaharbeğenmene sevindim tatlım pikte takımı çok hoşuma gitti benimde bakalım almayı düşünüyorum ama ne zaman??:1shok:
çilekben bi netten bakim belki bulabilirm diğer şubelerini

bende bunu aldım nasıl sizce
o kadar aradım pike pullu bişiy
buldum ama kullanışı bakımından kafam karıştı bende böyle bişiy aldım

gördüm küçük rende gibi duruyor

hhehh aynen öle bu ne dedim ilkten küçücük ama süper kesinlikle bak uyguna bulursan kaçırma
her boy yapabiliosun suyunuda çıkarmıo bir kaç çevirmeyele küp küp yapıo azcık daha yapınca köftelik yapıo rendelenmiş gibi minik minik kesio amaaaa ne kadar reklam yaptım be bende
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlaaar yeğenime sünnet düğünü yaptık geçen haftalarda
bu da şekeri
Acaba diyorum bunun üzerine minyatür gelin ve damat eklense, nikah şekeri için kullanılmaz mı.. gamyoncuiremsu

bisiklet kalp şeklinde

GÜZELMİŞ CANIM
ama netten baksana daha güzel bişiler bulabilirsin tatlım

cnm yaaa alıntıyı kaldır da düzeltim küçük harf yapayım bilmiodum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…