- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #36.061
ayyykarabocuguq sen cok yasa benımde 14.30 nıkahım kıyılcak resmen evlı olcam inşaallah.Allah nasip ederseeeee...yalnız bır hafta evlı kalıp baba evımde 1hafta sonra düğünüm olup eşimle olcammmmmmm
hee böle severim tatli kıs
aynı şey gibi
muhallebili kadayıf cokacimcoook
düğünü nerde yapcan cnm senanladım cnm..
nolsun bende uğraşıorum nikah günü falan aldık geçen hafta
memuru ayarladık salon için işte
dün aslı shop da indirim vardı gördün mü sen? akşam bak istersen
kankaaa ( deyince melekler korusundaki özgür geldi gözümün önğne :))) )
hiç damak tadımız uymuyo nan kaydirigubbakcemile3
Fatihten aldım canım ama mağaza adını bilmiyorum yolun düşerse zaten kapıya çıkarmışlar sempatiksalakcinni
bende saklama kabı çok almadım ananem falan bayağpı almış bi zamanım olsa çekerim resimlerini eklerim
misafir yemek takımı için mercana mutlaka bak canım şakkıdı
amin canım inşallah
delikafadulden
liste nerde yaaaa
tatlı kis ben gördüm kuşum
arzu bebiş markafoni ye dekoratif aynalar gelmiş
ayyykarabocuguq sen cok yasa benımde 14.30 nıkahım kıyılcak resmen evlı olcam inşaallah.Allah nasip ederseeeee...yalnız bır hafta evlı kalıp baba evımde 1hafta sonra düğünüm olup eşimle olcammmmmmm
Allahım her tafa saklama kabı tupperware,lock&lock ve diğerlerii artık almamam gerek kendimle savaşıyorum valla almıym die
bakıcam mercana cnmm
evet ya teyzem yapıyo mikemmel
muhallebili kadayıf harika bişey
ilk tarifi gördüğümde yokya yenmez o dedim ama iyiki yapmışım
bayıldık ailecekcokacimcoook
baktım cnm çok fazla bakamadım amadüğünü nerde yapcan cnm sen
yaa gördüm inanılmaz ucus yaaa
hakan 2 haftadır çok hasta onunla uğraşıyoruz sürekli o yüzden gidemedim aklımda gitmek vardı ama olmadı duruma göre akşam gidebilsem süper olur sen baktınmı aslıya
canım tşkleropuyorumnanaktan gördüm sabah amaa begendıklerım 80 100 kusurlü değişiyor piyasada nasıl bılmıyorum bakım bi ona göre alırım gelır zaten sürekli sanırım
kızar daha almadım
ama pcye kaydettiydim bunları düşünüorum
yatak örtüsünün fiatı yalan olmasın 300 tl civarıydı canım hepsi taçın kızlarr
beğenmenize sevindim canlarım
Nikah olup bir hafta düğünü beklemek
Erkekler için beklemesi zor. =)
:kedi: canım mecbur bız beklıcez şimdi nısanlımın aile sehır dısında uzaklar.orda nıkah ankarada ise dugun yapıyoruz inşaallah.ben ilkgunumu düğünden direk evıme cıkmak ıstedım ondan dugunu burda edıyoruz ankara cogu yere merkez yakınlar ıcınde falan.şimdi şölede dusunduk perşembe cuma nıkah olsun dedık nişanlımın ailesinin sehrınde ama git gel perişan olcaz malesef.böle arada 1 hafta olup hep ıyıce dınlenip öle düğün yapak dedik.aman beklesın dımı şunun şurası 1haftacık :teytey:
bende bitane yatak örtüsü beyazlı bişey alıcam.
Bitane de zebra desenli istiyorum. Hemide çok istiyorum. Geçen pierr cardin markada gördüm tam istediğim gibi fiyatı 750 liraydı delikafadulden :1shok: Akannehir
Cilek benim düşündüğümüz tarih belli tam kesinliği yok. o yüzden şimdilik liste dışında bekliyorum bir süre =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?