-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ayyykarabocuguq sen cok yasa benımde 14.30 nıkahım kıyılcak resmen evlı olcam inşaallah.Allah nasip ederseeeee... yalnız bır hafta evlı kalıp baba evımde 1hafta sonra düğünüm olup eşimle olcammmmmmm

benim nikah salonda olcak yani bu saatlerde nerdeyse nikahım kıyılıo olcak :teytey:

düğünü nerde yapcan cnm sen
yaa gördüm inanılmaz ucus yaaa
hakan 2 haftadır çok hasta onunla uğraşıyoruz sürekli o yüzden gidemedim aklımda gitmek vardı ama olmadı duruma göre akşam gidebilsem süper olur sen baktınmı aslıya

Allahım her tafa saklama kabı tupperware,lock&lock ve diğerlerii artık almamam gerek kendimle savaşıyorum valla almıym die
bakıcam mercana cnmm

delikafadulden
liste nerde yaaaa

tatlı kis ben gördüm kuşum

arzu bebiş markafoni ye dekoratif aynalar gelmiş

canım tşkleropuyorumnanaktan gördüm sabah amaa begendıklerım 80 100 kusurlü değişiyor piyasada nasıl bılmıyorum bakım bi ona göre alırım gelır zaten sürekli sanırım

- 19 Haziran - eregli - nikah
- 25 Haziran - graceful - düğün
- 27 haziran - cemreeylül - nişan
- 2 Temmuz - Hilmi_ve_Fatma - düğün
- 9 Temmuz - DaMla - düğün
- 10 Temmuz - em4561 - düğün
- 10 Temmuz - NiSaN83 - düğün
- 17 Temmuz - karabocuq - düğün
- 17 Temmuz - mglove - düğün

- 17 Temmuz - arzu_84 - nikah
- 19 Temmuz - em4561 - nikah

- 25 Temmuz - arzu_84 - düğün
- 18 Eylül - FE.OZ - düğün
- 19 Eylül - papatya2507 - düğün
- 19 Eylül - undomiel - düğün
- 25 Eylül - hatige - düğün
- 25 Eylül - sirkencubin - düğün

- 3 Ekim - lepi - nikah
- 3 Ekim - Cilek - düğün
- 10 Ekim - MELTEMRE - nikah
- 23 Ekim - NektaR - düğün

buldum eklemediğimiz varsa sölesin kıslar

kızar daha almadım

ama pcye kaydettiydim bunları düşünüorum

yatak örtüsünün fiatı yalan olmasın 300 tl civarıydı canım hepsi taçın kızlarr

beğenmenize sevindim canlarım

Allahım her tafa saklama kabı tupperware,lock&lock ve diğerlerii artık almamam gerek kendimle savaşıyorum valla almıym die
bakıcam mercana cnmm

bende her aldığım saklama kabı için anneme ve kayınvalideme diyorum bakın bunları siz kullancaksınız bana yemek koyucaksınız diye kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

muhallebili kadayıf harika bişey
ilk tarifi gördüğümde yokya yenmez o dedim ama iyiki yapmışım
bayıldık ailecekcokacimcoook
evet ya teyzem yapıyo mikemmel
baktım cnm çok fazla bakamadım ama
işte bu nevresimleride orda gördüm
çok geçmiş olsun bu arada
düğün maltepe de olacak cnm.

canım tşkleropuyorumnanaktan gördüm sabah amaa begendıklerım 80 100 kusurlü değişiyor piyasada nasıl bılmıyorum bakım bi ona göre alırım gelır zaten sürekli sanırım

rica ederim bebiş
gelir gelir en son 1,5-2 ay önce yine gelmişti.

kızar daha almadım

ama pcye kaydettiydim bunları düşünüorum

yatak örtüsünün fiatı yalan olmasın 300 tl civarıydı canım hepsi taçın kızlarr

beğenmenize sevindim canlarım

Bende bitane yatak örtüsü beyazlı bişey alıcam.
Bitane de zebra desenli istiyorum. Hemide çok istiyorum. Geçen pierr cardin markada gördüm tam istediğim gibi fiyatı 750 liraydı delikafadulden :1shok: akannehir

Nikah olup bir hafta düğünü beklemek
Erkekler için beklemesi zor. =)

:kedi: canım mecbur bız beklıcez şimdi nısanlımın aile sehır dısında uzaklar.orda nıkah ankarada ise dugun yapıyoruz inşaallah.ben ilkgunumu düğünden direk evıme cıkmak ıstedım ondan dugunu burda edıyoruz ankara cogu yere merkez yakınlar ıcınde falan.şimdi şölede dusunduk perşembe cuma nıkah olsun dedık nişanlımın ailesinin sehrınde ama git gel perişan olcaz malesef.böle arada 1 hafta olup hem ıyıce dınlenip öle düğün yapak dedik.aman beklesın dımı şunun şurası 1haftacık :teytey:

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun canım.

bende bitane yatak örtüsü beyazlı bişey alıcam.
Bitane de zebra desenli istiyorum. Hemide çok istiyorum. Geçen pierr cardin markada gördüm tam istediğim gibi fiyatı 750 liraydı delikafadulden :1shok: Akannehir

taçve sarev çok güzel n.takımlarımı var yaa
ben almak istiorum da annemde nereye doldurcan dioo

iyi günelrde kullanın kızlar ben bakıyorum henuz almadım yatak örtümü evli arkadaslarımda dıyor öle pahalı bişi alma pullu taslı abıye örtu falan kullanısız oluyormus.yazık dıyolar dunya para onun yerıne spor al gunluk hemde toplaması kolay falan bende kararsısızm bakınıyorum daha.ama ilk etapda yenı gelınsın heryer cıcılı cıcılı yepyenı esyalar falan ondan ılk etapda spor serememkı ondan hep pahalı olmayan hemde az gösterişli bişi bakıyorum.günlük içinde bitanee olsa yeter.ayyyyy hem pike,hemde yorgan koyuluyor içine öle takımlar var özdilekten almıstım ben.böle fırfırı var örtusu nevresım yastık falan.kullanıslıymıs onlar kızlar.yazın pike kısın yorgan koyy oh mis gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…