• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

tatlı kıs ben daha yenı uye oldum bırsey almadım sıteyıde canım pek bılmıyorum ama denk gelirsen alıcam kredı kart lazımmış kullanmıyorum nısanlımıykle alırım

Valla o şekilde de hata veriyor defalarca denedim canım. Ben bekleme listesiyle kendim üye olmaya çalışayım artık. Yardımın için teşekkürler =)

ama ya ben denedım oluyor canım son gene dene ::( www markafoni com arada bosluk dıl nokta yazılıp yalnız sana yolladım lınkde duzelıtıcen olur inş

bende bekleme bekelyım dedım o genc oluyomus sanırım lepi dedi aynı benımde sende oldugu gibi basta lınk ölü idi megerse gelen mailde canım ********* gösretıyomus onu elle yazıp öle oldum opuyorumnanaktan

Kızlar nasılsınız? Yarın akşam kınam var çok stresliyim bana dua edin. Kendinize iyi bakının.

canım ben işdeyim 6 beklıyorum yoruldum oyyy hayırlı ugurlu olsun hayırlı haberlerını beklıyoruz relax olmaya bak hayatta bıkez kınan olcak tadın cıkart olabildiğinceHERŞEY GÖNLÜNE OLSUN:nazar:

Back