- Konu Sahibi MissBiricik
- #36.081
ben almıycam yatak örtüsü yaw çok pahalı bi anda 300*400 YTL veremem :jeyyar:
taksitle al sende bi anda vermemiş olursun kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben almıycam yatak örtüsü yaw çok pahalı bi anda 300*400 YTL veremem :jeyyar:
taçve sarev çok güzel n.takımlarımı var yaa
ben almak istiorum da annemde nereye doldurcan dioo
taksitle al sende bi anda vermemiş olursun kaydirigubbakcemile3
süper valla gelmemişdi aklıma öle bişey demek kaydirigubbakcemile3
bende her aldığım saklama kabı için anneme ve kayınvalideme diyorum bakın bunları siz kullancaksınız bana yemek koyucaksınız diye kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
anladım bende bi bakayım yaaa baya uygunmuş umarım kalmıştırrevet ya teyzem yapıyo mikemmel
baktım cnm çok fazla bakamadım ama
işte bu nevresimleride orda gördüm
çok geçmiş olsun bu arada
düğün maltepe de olacak cnm.
rica ederim bebiş
gelir gelir en son 1,5-2 ay önce yine gelmişti.
süper valla gelmemişdi aklıma öle bişey demek kaydirigubbakcemile3
![]()
![]()
kıslar sizce hangi renk ?
almayı istiyorum da
LEVREK geçmiş olsun.
speed cnm tupperware dediğin yer magaza gibi burda gecerken gördum aractaydım bakamadım bi.acaba direk magazadanmı alınıyo.nettenmı alınıyo ayy yada satan kıtapcıklı flan birilerimi var?birde indirim oluyomu.bende bikaç parca almak ıstıyom guzel seler var
anladım cnm bekleriz birlikte nolcak opuyorumnanaktan
nisanım tamam sen ben fark etmez arada bi koyarız böle![]()
Levrek almış oradan ama bildiğim kadarı ile satış temsilcileri oluyor int sitesine girip yararlanabilirsin bayanssulusmile
2. daha güzelmiş çilekciğim
ama geç yazmış olabilirim
nisann bende aldım o domates tencereden
çok güzel cnm güle güle kullan
çok zevkli oluyor söyle sende guclubacismile
speed cnm tupperware dediğin yer magaza gibi burda gecerken gördum aractaydım bakamadım bi.acaba direk magazadanmı alınıyo.nettenmı alınıyo ayy yada satan kıtapcıklı flan birilerimi var?birde indirim oluyomu.bende bikaç parca almak ıstıyom guzel seler var
annem geniş geniş sölerimde diğer tarafa sölemek biras kasar kaydirigubbakcemile3
anam nektar da gelmiş hoşgelmiş :1hug:
annem geniş geniş sölerimde diğer tarafa sölemek biras kasar kaydirigubbakcemile3
satış temsilcileri var öle alabiliosun haftalık ind. katalogları oluyo öle daha uyguna alabilirsin
bazı ürünleri cidden çok güzel hele ki su suyunu çıkarmadan soğan doğrayan zımbırtı favorimmm