-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

tatlı kıs ben daha yenı uye oldum bırsey almadım sıteyıde canım pek bılmıyorum ama denk gelirsen alıcam kredı kart lazımmış kullanmıyorum nısanlımıykle alırım

Valla o şekilde de hata veriyor defalarca denedim canım. Ben bekleme listesiyle kendim üye olmaya çalışayım artık. Yardımın için teşekkürler =)

ama ya ben denedım oluyor canım son gene dene : www markafoni com arada bosluk dıl nokta yazılıp yalnız sana yolladım lınkde duzelıtıcen olur inş

bende bekleme bekelyım dedım o genc oluyomus sanırım lepi dedi aynı benımde sende oldugu gibi basta lınk ölü idi megerse gelen mailde canım ********* gösretıyomus onu elle yazıp öle oldum opuyorumnanaktan

Kızlar nasılsınız? Yarın akşam kınam var çok stresliyim bana dua edin. Kendinize iyi bakının.

Kızlar nasılsınız? Yarın akşam kınam var çok stresliyim bana dua edin. Kendinize iyi bakının.

canım ben işdeyim 6 beklıyorum yoruldum oyyy hayırlı ugurlu olsun hayırlı haberlerını beklıyoruz relax olmaya bak hayatta bıkez kınan olcak tadın cıkart olabildiğinceHERŞEY GÖNLÜNE OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…