-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yiyenlere afiyet olsun yemeyenlerin canı saolsun bende sewmem helvayı kaydirigubbakcemile3 un helvası efett kandil ya bugün onun için yaptım sewmem ben normalde yememde :sinifsinif:

itmik helvası olcak, kısık ateşte kavrulcak uzun bir süre, süt ile şerbeti yapılacak ve de yanına vanilyalı dondurma :)) laelaelaelaelae

kız şöle yapsana çk güzel oluyo

kaseye yarım irmiği koy onun üzerine dondurma (vanilyalı)onun üzerinede tekradan irmiği koy sonra tabağa ters çevirip koy.üzerine çikolatalı sosla harika oluyor tadı bence denemelisin

anladım cnm..
nolsun bende uğraşıorum nikah günü falan aldık geçen hafta
memuru ayarladık salon için işte
dün aslı shop da indirim vardı gördün mü sen? akşam bak istersen

itmik helvası olcak, kısık ateşte kavrulcak uzun bir süre, süt ile şerbeti yapılacak ve de yanına vanilyalı dondurma :)) laelaelaelaelae

kankaaa ( deyince melekler korusundaki özgür geldi gözümün önğne :))) )
hiç damak tadımız uymuyo nan kaydirigubbakcemile3

Fatihten aldım canım ama mağaza adını bilmiyorum yolun düşerse zaten kapıya çıkarmışlar sempatiksalakcinni

bende saklama kabı çok almadım ananem falan bayağpı almış bi zamanım olsa çekerim resimlerini eklerim
misafir yemek takımı için mercana mutlaka bak canım şakkıdı

olsun canımya mısafırlıklerıne kullanırısn.diğer aldıklarında 500 iyi agız tadıyla kullanırsın inşaallah.

amin canım inşallah

hee böle severim tatli kıs
aynı şey gibi
muhallebili kadayıf cokacimcoook

pike takımı

bunlarda yatak örtüsü

buda bornoz takımı almka istediğm

nasıl kızlar yorumlarınızı bekliyırum

tatlı kis çok beğendim güle güle kullan
yatak örtüsünü almadıysan eğer 1 tane yeterli diyim sana :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…