- Konu Sahibi MissBiricik
- #36.041
yiyenlere afiyet olsun yemeyenlerin canı saolsun bende sewmem helvayı kaydirigubbakcemile3 un helvası efett kandil ya bugün onun için yaptım sewmem ben normalde yememde :sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karaböcüş ellerine sağlık
ben sevmem ama hatige çok sever helvayı
yiyenlere afiyet olsun yemeyenlerin canı saolsun bende sewmem helvayı kaydirigubbakcemile3 un helvası efett kandil ya bugün onun için yaptım sewmem ben normalde yememde :sinifsinif:
itmik helvası olcak, kısık ateşte kavrulcak uzun bir süre, süt ile şerbeti yapılacak ve de yanına vanilyalı dondurma :)) laelaelaelaelae
Allah kabul etsin inş ellerine saglık.bende sıcak sıcak severim(1 dilim yetiyo)
anladım cnm..hoşbulduk cnmmmm
çok teşekkür ettim
ya dedimki eng. home int. sitesinde vardır ordan eklerim ama şimdi baktım sitedede yok daha doğrusu sitede hiç bir ürün yok annem kaldırmadıysa resim çekmek için akşam bi denerim şansımı
sen nasılsın napıosun cnm?
itmik helvası olcak, kısık ateşte kavrulcak uzun bir süre, süt ile şerbeti yapılacak ve de yanına vanilyalı dondurma :)) laelaelaelaelae
amanınn ne kadar uygunmuş 19tl nerde buldun bu fiyata
süper valla benimde misafir için yemek takımına ihtiyacım var diğerleri ufak tefek
saklama kabı almaktan sıkılırsam başka şeylerde alıcamm inş.kaydirigubbakcemile3
olsun canımya mısafırlıklerıne kullanırısn.diğer aldıklarında 500 iyi agız tadıyla kullanırsın inşaallah.![]()
kız şöle yapsana çk güzel oluyo
kaseye yarım irmiği koy onun üzerine dondurma (vanilyalı)onun üzerinede tekradan irmiği koy sonra tabağa ters çevirip koy.üzerine çikolatalı sosla harika oluyor tadı bence denemelisin
ayy bidaki ay bugünn dügünüm baslamıs olcakk hihoyyyt
ayy bidaki ay bugünn dügünüm baslamıs olcakk hihoyyyt
delikafadulden
liste nerde yaaaa
tatlı kis ben gördüm kuşum
arzu bebiş markafoni ye dekoratif aynalar gelmiş