A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.641
Memnun oldum esracım vereliniortak
Tabiki yolun en önemli kısmını katetmişsiniz canımcım kaydirigubbakcemile3
Bak ben 6 yıl önce buldum, ancak hazırlıkları tamamladık :roflol:
Amanınnn süpriz yumurta mı zeynepcim çok tatlısın yaa çok şirin bir tabir çok güldüm kaydirigubbakcemile3 Yok süpriz yumurta filan gelmez heralde, ona göre önlemimizi alırız :kedi:
bende canım çok memnun oldum.sana bişey diycem ama sen bu işlere erken başlamışsın demekaydirigubbakcemile3 bende 6 yıl önce buldum yaşım daha küçük ama 5 yılı devirdikk 6 yıla girdik en kısa zamanda sevgili babacığımda öğrenicek ALLAH izin verirse:Saruboceq:
bende canım çok memnun oldum.sana bişey diycem ama sen bu işlere erken başlamışsın demekaydirigubbakcemile3 bende 6 yıl önce buldum yaşım daha küçük ama 5 yılı devirdikk 6 yıla girdik en kısa zamanda sevgili babacığımda öğrenicek ALLAH izin verirse:Saruboceq:
amanııııııın tütütütüttü
maşallah canım benimmmma.s.
Tamam demicem fıstık ama sen kaç yaşındasınki kaydirigubbakcemile3
Ooo sende bendensin kafa kafaya gidiyo ilişkilerimiz kaydirigubbakcemile5
Babalara söyleme anı çok sancılı bir an yaa benimki çok komik olmuştu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
artık orasını bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Tamam demicem fıstık ama sen kaç yaşındasınki kaydirigubbakcemile3
Ooo sende bendensin kafa kafaya gidiyo ilişkilerimiz kaydirigubbakcemile5
Babalara söyleme anı çok sancılı bir an yaa benimki çok komik olmuştu kaydirigubbakcemile3
ne güzel cnm nice 6 seneler diliyorum sana mutluluğunuz bozulmasın inş
Gerçi gelirsede sorun yok yaa napiim kısmet derim kaydirigubbakcemile3
Atanamasam bile yuvalarda çalışırım, özel okulların ilköğretim bölümünde çalışırım opuyorumnanaktan
Ya da 1-2 sene çalışmam bebişimin ilk gelişimini beraber tamamlarız ne biliim kısmet yani yerimseniben
inş kolaylıkla halledersin cnm19 bitiyo 20 giricem.evet canım nasıl olucak bilmiyorum birazda ailevi durumlar karışık bakalımm dua edin bana olurmu hatırlarsanız:kedi:
ben 15dkk sonra geliyorum kızlar
amin canım .ALLAH ım hepimizin mutluluklarına mutluluk katsın:Saruboceq:
asgd sana adaşım diyebilirmiyim cnma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?