- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.661
anl:hulya:atsana canım
Anlatayım tabi buyrunnnnnnnnn
Annem beni kandırdı, babanın haberi yok ben asla böyle birşeyi söyleyemem git kendin söyle dedi. :umursamaz: Bende tüm cesaretimi söyleyip aldım babamı karşıma.zemuszemus Meğer annem babama söylemiş ve adamcağız kendini hazırlamış öyle oturmuş karşıma.. Ben anlattım baba böyle bir durum var filan diye ama cümleler ağzımdan kerpetenle ancak çıkıyo, kızım yüksek sesle konuş ne fısıldıyorsun anlamıyorum diyo babam kaydirigubbakcemile3 Ben kendimi konuşmaya zorladıkça gözlerimden yaşlar dökülüyo kafam yerde filan..Karizma sıfır hüngür foşurt senağlama Ben niyetimi söyledikten sonra babamın çok tepki vereceğini filan bekliyorum çünkü o zamanlar öğrenciyim daha..Sevgilim askere gitmeden sözlenmek istediğimiz için aileme açılıyorum opuyorumnanaktan Babam kızım utanıp sıkılma bunlar normal şeyler yaşın geldi, ben açıkgörüşlü bir babayım ama o askerliğini yapsın sende okulunu bitir.Daha sonra gelsinler bizde görevimiz neyse yapalım.Bu aradada siz birbirinizi daha iyi tanıyın, görüşün demesin mi akannehir Ben o an anneme bi baktım, sinsi sinsi sırıtıyo, o an anladım annemin babama önceden durumu anlattığını kaydirigubbakcemile3 Tabi sonra rahatladım daha güzel kelimelerle herşeyi anlattım ama hala o anımı hatırladıkça kahkahalara boğulurum :roflol:
19 bitiyo 20 giricem.evet canım nasıl olucak bilmiyorum birazda ailevi durumlar karışık bakalımm dua edin bana olurmu hatırlarsanız:kedi:
kendi adıma söyleyim yok cnm benim yaşımda23
iyi geceler noel anneler
Oyy minişim o zaman acele etmeyin ya biraz daha olgunlaşmayı bekleyin, hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile5 Benim 25 im bitti kızlarr ya evlilik zamanı geldi artık kaydirigubbakcemile3
ah bu ANNE'ler.Aslında ne kadar büyük bir iyilik söylemiş olması babnda çok anlayışlıymış .Ben ne yapıcam bilmiyorum .Canım babnla konuştuğunda kaç yaşındaydın
buarada kopyacı topik denmesi çok ayıp olmuş bu topike
etiketlere gelip yazmak falaln çok ayıp:umursamaz:
Canım ya ben değilde sevgilim için sorun olucak yaş farkımızda var bide gitmek istiyorum artık bu evden :gitme: tabiki alnım açık birşekilde kimseyi kırmadan herkezin rızasını alarak en önemlisi telli duvaklı çıkmak istiyorum bu evden bakalım artık 19 dediğime bakma yaşanılanlar insanı çok büyütüyo nasip herşey alnımızda ne zaman yazılıysa o zaman olucak tabiki böyle işteee
Anneme daha yeni tanıştığımızda yani 19 yaşında söylemiştim canım ama babama 22 yaşında açılabildim kaydirigubbakcemile3
lepicim çok teşekkürler güzel dileklerin ,duaların için .ALLAH ım hepimize en başta sağlık versin sonrasında mutluluk huzur iş para vs..hep sevdiklerimizle ve aşklarımızla olalım
nere kız buraya mı yaptınkaydirigubbakcemile3Aynen lepicimklava: gittim 2010 cici gelinler yazdım bendekaydirigubbakcemile3
lepi kız kim etiketlemişş kopyacı diyee aaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?