- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.601
slm kıslar nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun sevdiklerinizle mutlu huzurlu yıllar diliyorum
ben bomba gibiyim çok mutluyum az önce nişanlım aradı ben konuşmak için aradı sandım hediye almış onu getirmiş çok mutlu oldum ev tadilatınla uğraşıyo ustalar var evde yarın görüşemicez diye getirmiş:asigim:
Biz nişanlımla üniversitede ilk yılımda tanıştık opuyorumnanaktan
Bu Şubatta 6. yılımızı dolduracağız inşaallah
14 Mart'ta nişanlandık opuyorumnanaktan
Ve 5 Haziran'da evleneceğiz hayırlısıyla :asigim:
kıslarrr napıyonuz benim msj arada kaynadı galiba
Biz gerçekten de çok bekledik 6 yıl bitti de şu son 5-6 ay geçmiyo nedense..Şu hazırlıklar tamamen bi başlasa o zaman zaman daha çabuk geçecek inşaallah ..
hoşgeldiiiiin a.s.
amiiiiin hepimiz için güzellikler getirsin inşallah opuyorumnanaktan
ya bizde şimdiye kadar yılbaşı hediyesi adetimiz yoktu gerçi ben yine almadımda benimkine bahane olmuş ne almış
iki tane sanal bebek biri pembe biri mavi.bir tane çocuk ve anne sağlığı diye bir tane de çocuk psiklojisi diye bir kitap
sanal bebeklerime onları okuyarak bakacakmışım bakalım iki çocuğa birden bakabiliyomuymuşum kaydirigubbakcemile3
tatlı eşek ya :kedi:
Sizde ilk sınıfta tanıştıysanız sizin de evlenmeniz ve tanışmanız arasında baya bir süre geçecek sanırım dimi canım? Planınız var mı şu zamanda nişanlanalım evlenelim vs diye?
olsun ya 6sene geçmiş şimdi o zamanda telaşlarda eşya ev derdiyle geçer inşallah biran önce kavuşursunuz
uzun dönem çıkmasındada bir hayır varmıştır.
son sınıfta olması iyi olmuş ama çalışmaya fırsatı olmuştur.:hulya:
Ayyy çok şekerrrr opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
İyi günlerde kullan ayy pardon bak bebişlerine canım kaydirigubbakcemile3
Sevgilin geleceğe yatırım yapıyor desene kaydirigubbakcemile3
yani olabilecek en yakın zamanda istiyoruz bakalım hayırlısı tabiki şartlar oturduğunda seneye atamalar belli olduğunda inşallah o atanabilirse(onunki benden çok daha önemli bu durumda) nişan olur ilk fırsatta askere gider askerden gelince bikaç ay da kendimizi toparlasak para biriktirsek nerden baksak bir 3senemiz daha garanti var :)
Askerden önce kendine süppperrr bir iş bulmuştu canım, maaşı çok uçuktu filan ama bazı aksilikler çıktı ve askerdeyken işi bırakmak zorunda kaldı :sinifsinif: Askerden gelincede gönlüne yatan bir iş bulamadığı için bir dönem işsiz işsiz dolaştı ve en sonunda kendi işini kurmaya karar verdi. Tabi şirket henüz çok yeniyken pek kazanamıyordu anca kendisini idare ediyordu. O toparlanana kadar beklemek zorunda kaldık bizde. Normalde geçen yaz evlenecektik, birçok hazırlığımız tamdı ama nasıl geçineceğiz, işler düzelene kadar bekleyelim dedik ve sonuç: 05.06.2010 kaydirigubbakcemile3 Demekki böylesi hayırlıymış diyoruz, çünkü geçen yıl evlenseydik çok fazla sıkıntı çekecektik belki 1 yılda yıpranırdık..
hb cnm hayalet kolye almış cnm zinciri gözükmüyomuş sadece taşı gözüküyo taşı değerliymiş mor bi taşı varesra8608 hoşgeldin canım.. Ne almış düşünceli nişanlın sana? Güle güle kullan :)
hoşgeldiiiiin a.s.
amiiiiin hepimiz için güzellikler getirsin inşallah opuyorumnanaktan
ya bizde şimdiye kadar yılbaşı hediyesi adetimiz yoktu gerçi ben yine almadımda benimkine bahane olmuş ne almış
iki tane sanal bebek biri pembe biri mavi.bir tane çocuk ve anne sağlığı diye bir tane de çocuk psiklojisi diye bir kitap
sanal bebeklerime onları okuyarak bakacakmışım bakalım iki çocuğa birden bakabiliyomuymuşum kaydirigubbakcemile3
tatlı eşek ya :kedi:
inaşllah canımHayırlısı olsun canım geç olsunda güç olmasın kaydirigubbakcemile3 Hem sizde rahat rahat eksiklerinizi tamamlarsınız, biraz para biriktirir borçsuz borçsuz evlenirsiniz inşaallah yerimseniben
slm kızlarr bende geldimm
sağol canımopuyorumnanaktan
ya valla bir de ben bebek çok istiyorum çok seviyorum ayrı bir hassasiyetim de var biraz rahatsızım o konuda
iyi geldi bu bebişler:hulya:
ama altını ıslatıp duruyor ötüyor boyna ya arıyorum babası bunlar seni sitiyor susmuyor diye flan bize iyi muhabbet oldukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?