- 14 Mayıs 2011
- 743
- 27
canım anneme almıcam ki çeyizime alıcam
canım senin yazdığını görmedim teşekkür ediyorum alıyorum şuan çok saol
arkadaşlar Nehir 12'li Can&Canan Çay Kaşığı Seti alan varmı kalitelimi.. bide günlük kullanım için alsam çok mu komik görünür bana bi fikir verin hele yav.. hoşuma gitti ama komik duruma düşmeyede korkuyorum.
seh123 gold da problem olmaz. ben geçen hafta 720 tl lik alışveriş yaptım ve hepsi sorunsuz geldi.
Kız annene al mı diyorum :) tc ni yazıyorsun ya ondan diyorum bi hesap daha açmış olursun en azından istediğin adresi rahat yazarsın diye
Kızlarr çeyiz için Saç kurutma ve Saç düzleştirici bakıyorum da , Saç kurutma makinesinde tavsiye debileceğniz ürünler var mı
Saç düzleştirici için şu 2 ürünü çok tavsiye ediyorlar kullanan var mı
1 bu; Braun Satin Hair 7 Colour / ES3 Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
2. bu ; Philips Hp8310 Active İon Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
canım philips in bir üst modelini kullanıyorum şuan yeni aldım bir ay oldu güzel ama arzum kadar randıman alamadım arzumunki çok güzeldi ama bozuldu geniş ağızlılara bak derim
kızllaar blender alayım diym da anlamyombu nasıl
Arnica Orbital Plus El Blendr Seti www.soyluev.com
Güzelmiş canım ama Blender da Homend , Philips, Braun gibi markalardan seçmeni tavsiye ederim
Canım ben anneme Homend in şu mutfak robotunu almıştım seninde böyle bir set alman yeterli olacaktır , çokta kullanışlı annem çok memnun , hepsi içinde var zaten
Eki Görüntüle 712242
evt canm hepsi var içinde benm o büyüklerden var ama çok yer kaplıyor mutfak büyük olursa bi kenarda dururda küçük olursa kaldır indir zor ondan küçük olsun hemde her işi görsün diyom düşündükçe bişeyler çıkıyo ya :44:
ben de daha almadım canım ama braun mr 540 ya da 570 düşünüyorum, ama sen çok yer kaplıyor diye istemeyebilirsin tabi :)
yok canm o yer kaplamaz güselmiş benmdeki böle bişey
Bosch MCM5530 1100 W Kompakt Mutfak Robotu - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com annemde de var indir kaldır yapmamak için kullanamıyoz ble pratik olsun az yer kaplasın tüm işi görsün
saol canm peki bu nasıl iş görür mü yeter mi bilmiyom ki ya
kızlaarr ben bugün neler aldıımm bakalım beğenicekmisinz sizlerede fikir olsun
TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
MEYVELK KALP 2 KATLI KIRMIZI Keramikashop'a Hogeldiniz