Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben aldım çok hoş canım. ama hiç bardağa içine koyupta bakmadım açıkçası . ama çeyizin olmazsa olmazları.. al derim :)

canım philips in bir üst modelini kullanıyorum şuan yeni aldım bir ay oldu güzel ama arzum kadar randıman alamadım arzumunki çok güzeldi ama bozuldu geniş ağızlılara bak derim

canım philips in bir üst modelini kullanıyorum şuan yeni aldım bir ay oldu güzel ama arzum kadar randıman alamadım arzumunki çok güzeldi ama bozuldu geniş ağızlılara bak derim

Anladım canım saç kururtma makinesi için mi söylüyorsun bunu:44:

saol canm peki bu nasıl iş görür mü yeter mi bilmiyom ki ya

Canım ben anneme Homend in şu mutfak robotunu almıştım seninde böyle bir set alman yeterli olacaktır , çokta kullanışlı annem çok memnun , hepsi içinde var zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaarr ben bugün neler aldıımm bakalım beğenicekmisinz sizlerede fikir olsun

TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz
MEYVELK KALP 2 KATLI KIRMIZI Keramikashop&#39a Hogeldiniz

Canım ben anneme Homend in şu mutfak robotunu almıştım seninde böyle bir set alman yeterli olacaktır , çokta kullanışlı annem çok memnun , hepsi içinde var zaten
Eki Görüntüle 712242

evt canm hepsi var içinde benm o büyüklerden var ama çok yer kaplıyor mutfak büyük olursa bi kenarda dururda küçük olursa kaldır indir zor ondan küçük olsun hemde her işi görsün diyom düşündükçe bişeyler çıkıyo ya :44:

ben de daha almadım canım ama braun mr 540 ya da 570 düşünüyorum, ama sen çok yer kaplıyor diye istemeyebilirsin tabi :)

kızlaarr ben bugün neler aldıımm bakalım beğenicekmisinz sizlerede fikir olsun

TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz
MEYVELK KALP 2 KATLI KIRMIZI Keramikashop&#39a Hogeldiniz

çok güzel.... bendede var peri masalı ve aşk masalı serisi sanırım.
meyvelikte çıkarmış keramika... beyazı gelsin bende alıcam... güle güle aşkla kullan... yani kullanalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…