- 11 Şubat 2013
- 786
- 1
Kızlar benim saçım da Kıvırcık ve uzun. Bu yüzden geniş plakalı bir model almıştım. Remingtonun şu modeli: Remington S5520 Sleek&Smoth Geniş Plaka Seramik Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
Gayet de memnunum.
benimde saçlar dalgalı sık, gür ve inatçı saçlarım var. geniş plaka olarak philips ten yaklaşık 8-10 yıl önce aldım ama çoook memnunun.. geniş plakanın şuanki dezavantajı maşa yapılamaması... ama makinam 10 numara...
Prensesler,
Bernardo'nun internet sitesinden hiç alışveriş yapan var mı ? :) Kahvaltılık aldım da akibeti açısından meraklardayım sorunsuz gelir mi diye ?:)
ben almıştım canım tuzluğu kırık geldi ama bilgilendirince hemen ilgilendiler...
kızlar fikrinize ihtiyacım varrr
bunları aldm bu gün fiyatları cok uygundu dayanamadm:))
Eki Görüntüle 717258 Eki Görüntüle 717259
ama yatak odam bu tarz olucak acaba aynayı da beyaza boyatmalı mıyım yoksa orjinali mi kalsn sizcee??
Eki Görüntüle 717261
canım hayırlı olsun çok zarifleryatak odasını nerden aldın yaa kaça aldın hemen onu bi sorayım
bence metaller metallerle aynı renk olmalı. yani yatak odanın dolaplarının kulpuyla aynı renkse sorun yok bence
güle güle kullan
yatak odasını daha almadım cnm ama daha uyguna mal edemessem alıcam gibi görünüo millhouse sitesine bakabilirsn ayrıntılı resimleri var..herseyde oldugu gibi bunda da sondan baslayarak tamamlayıcılarını aldm:)
büyük ihtimalle kulplar aynı renk olmıcak hatta komodinlerin üstü ahsap renkte olucaağından beyaza boyatmak dha mantıklı gibi gelio..orjinal halleri de cok gsel ama
hımm komodinlerin üstü ahşap renkse bence de beyaza boyatmak mantıklı :) hatta pembe mor gibi bi renkle beyazın üzerinden eskitme yapabilirsen hoş durabilir bencekolay gelsin canım sana
saol tatlım renkli demişken su da gozüme carptı bu gün gzerken sizin icin fotografladm kızlara da gosteririm dedm:)
Eki Görüntüle 717306
güzelmiş canım salonunun tarzına uyuyorsa neden olmasın :) bana vintage-country tarzdan çok pop-art tarzı gibi geldi ama bilemiyorum ki....
Yok cnm lambaderin vizon rengini alıcam gayet modern bi tarz yapıcam yatakodsı haric country tarzı beğenmiorm ama oraya cok yakışıo
aynen yaaa benim de yatak odam country tarzı oldu salonum da cıvıl cıvıl sporaynı fikirdeyim bu konuda... salonda country tarzı olan mobbilyalar hiç rahat olmuyor. yatak şekline de getirilmiyor koltuklar....
sen vivense.com'a ya da altıncı cadde'ye bak bence, daha uyguna gelecekse oralardan da alabilirsin derim
teşekkür ederim, peki teslimat süresi nasıldı canım ?
Eki Görüntüle 716517
merhaba kızlar, bu nevresim takımı sizce nasıl ben çok beğendimama annem pek beğendiğini sölyor :26:
çok güzel canm bu nerden ve ne kadar ?