Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hmm anladım canm zaten m.robotunu pek kullancağımı sanmıyom ama blender daha kullanışlı

Eevet canımm blender elinin altında oluyor hemen zaten mutfak robotun varmış bir de blender alırsın oldu bittii

kızlaarr ben bugün neler aldıımm bakalım beğenicekmisinz sizlerede fikir olsun

TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop&#39a Hoşgeldiniz
MEYVELK KALP 2 KATLI KIRMIZI Keramikashop&#39a Hogeldiniz

Çok güzeller canım pasta takımı da çok şirinn Keramika nın ürünleri çok güzel

Eevet canımm blender elinin altında oluyor hemen zaten mutfak robotun varmış bir de blender alırsın oldu bittii

evet canm onuda hallederm öle
bernardoda anneler gününde bi alana bi bedava çbk seti 89 du şimdi bi seti 89 dan 44.50 dio salak mı sanıyolar bizi acaba ya

evet canm onuda hallederm öle
bernardoda anneler gününde bi alana bi bedava çbk seti 89 du şimdi bi seti 89 dan 44.50 dio salak mı sanıyolar bizi acaba ya

yaa bende bernardo yu çok beğeniyorum ama bir şeyini almadım daha , fiyatları hem pahalı hemde böyle oyunlar yapıyorlar , indirim yapıyoruz diye göstererek :99:

yaa bende bernardo yu çok beğeniyorum ama bir şeyini almadım daha , fiyatları hem pahalı hemde böyle oyunlar yapıyorlar , indirim yapıyoruz diye göstererek :99:

evt ya bende beğendim birçok şey ama bu fiyatlar yüzünden alamıyom kandırılıo gbi hissettiryolar

iyi akşamlar arkadaşlar bu konuya ilk kez yazıyorum ama daha önce sizlerin yazdıklarınızı okudum ve ergün paşabahçeden ben de alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım yemek takımımı ve kahvaltı takımımı ordan aldım inanın öyle güzel paketlemişler ki kırık çatlak var mı diye kontrol etmek bile istemedim. sizlere de vesile olduğunuz için teşekkür ederim

Kizlar ozdilek murdum battaniyeye ilk goruste asik olmus bulunmaktayim canli gormedim goren kendine alan bir ceyizdasim var mi yada kullanan cok ama cok begendim birsey soyleyin banaaa

Kızlar düzleştirici hakkında bana bilgi verin lütfen kafam çok karıştıKarar veremiyorum.Saçlarım belime kadar ve inatçı kolay şekil almıyor çabuk bozuluyor:26::26::26:

Eki Görüntüle 716127

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum sizlere yardımcı olursanız sevinirim.Üsteki Fissler bluepoint modeli düdüklü tenceresini almayı düşünüyorum kısa bir zamanım var o yüzden bugün karar vermem gerek etrafınızda kullanan yada sizin tercih ettiginiz bir modelse yorumlarınızı bekliyorum 6 Lt şeklinde alıcam kimisi fazla büyük desede misafir için büyük et tavuk mısır falan için daha uygun olacagını düşündüm 2kişilik pişirsemde yanlarında yanma falan olmuyormuş az olsada içerigi memnun olmayan pek göremedim ama emin olmakta istiyorum fiyatları biraz uçuk buna degicegini söylüyorlar sizinde varsa bir yorumunuz beklerim

Canim cok tesekkur ederim icimi rahatlattin

Kızlar düzleştirici hakkında bana bilgi verin lütfen kafam çok karıştıKarar veremiyorum.Saçlarım belime kadar ve inatçı kolay şekil almıyor çabuk bozuluyor:26::26::26:

Benimde saçlarım senin gibi uzun ve kıvırcık dalgalı canım aynı şekilde çok birbirine giriyor , bende daha almadım ama saç düzleştiricisnde şu üç model çok iyi diyorlar . Bende ya Braun un yada Philipsin alacağım

Philips HP8361 ProCare Saç Düzleştirici Saç Şekillendirici - Ana Sayfa

Philips Hp8310 Active İon Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

Braun Satin Hair 7 Colour / ES3 Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

Son düzenleyen: Moderatör:

hp8361i bende düşünüyorum ama remington ile ilgili yorumlar okudum o aklımı karıştırdı.

http://www.evim.net/nevresim/cift-k...yastik-hediyeli_p51616?cid=12358&from=Catalog

Microfiber Yorgan
195x215 Cm
% 100 Mikrofiber
Hassas, kokusuz ve anti-alerjik
Yorganın İçindeki elyaf oldukça esnektir
Nefes alan elyaf; yorgan içindeki elyaf sıradan elyaflara kıyasla daha çok hava tutarak keyifli bir uyku sağlar
Yıkanabilir; Yorganınızı elde ve makinede güvenle yıkayabilirsiniz.
Kumaş : Mikrofiber
İç Dolgu : Silikon Elyaf
2 Adet Silikon Yastık Hediyeli

nasıldır sizce alsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…