- 29 Nisan 2023
- 1.327
- 2.527
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tedavi olmayı reddeden biri. Bir gün çok iyi sen benim her şeyimsin yazıyor ertesi gün benden uzak dur bana zarar veriyorsun yazıyor ama iyi olduğu zaman duygusal yoğunluğu o kadar yoğun olan şeyler gönderiyor ki sevdim işte
Uzak durmanız sizin hayrınıza olur. Sizin de dengenizi bozar, hiç gerek yok.Hayır tedavi olmayı reddeden biri. Bir gün çok iyi sen benim her şeyimsin yazıyor ertesi gün benden uzak dur bana zarar veriyorsun yazıyor ama iyi olduğu zaman duygusal yoğunluğu o kadar yoğun olan şeyler gönderiyor ki sevdim işte
Geri zekalının yalanına bak hahahhahahah he he kesin öyledir.Bana kendisine dair yaşadığı yer, telefon, adres hatta soy isim bilgisi bile vermedi internette kimseye güvenmiyorum geçmişimden kaçıyorum dedi.
Hiç sadece bana söyledikleri var elimdeKaç kere buluştunuz?
Hemşirelik okuyorumOkula gidiyormussun, etraf erkek doludur eminim ne isin var boyle sacmaliklarla
Bu kadar mı çevrende kimse yok yalnızsın?Hiç sadece bana söyledikleri var elimde
İnsanların böyle yalnız, çaresiz dönemleri olabilir. Olur olmaz şeylere kendilerini kaptırabilirler. 22 yaşında bir kız yani, niye bu kadar aşağıladınız ki?Bu kadar mı çevrende kimse yok yalnızsın?
Görmediğin bir adama takılacak kadar?
Aşağılamadım yahu soruyorum belki aileden dolayıdır belki yaşanmışlığı var diyeİnsanların böyle yalnız, çaresiz dönemleri olabilir. Olur olmaz şeylere kendilerini kaptırabilirler. 22 yaşında bir kız yani, niye bu kadar aşağıladınız ki?
Evet kimsem yok malesefBu kadar mı çevrende kimse yok yalnızsın?
Görmediğin bir adama takılacak kadar?
Çevrenden tanıdık insanlar vasıtasıyla biriyle görüşürsen daha iyi olmaz mı?Evet kimsem yok malesef
Tam olarak hangi kısımda aşağılamış, ben kaçırdım galiba.İnsanların böyle yalnız, çaresiz dönemleri olabilir. Olur olmaz şeylere kendilerini kaptırabilirler. 22 yaşında bir kız yani, niye bu kadar aşağıladınız ki?
Canım benim bu sevgi değil - ilgi ihtiyacı sadece. İlgiye ihtiyacın var o boşluğuna denk geldi bu kadar. Görmediğin , yüz yüze gelmediğin birini sevemezsin. Belki yüzyuze gelsen seni tiksindiricek belki irrite olucaksin. 3 aylık bir yazışmayı kafanda sevgi olarak kodlama. Geçti ve bitti bir daha asla yazma. Ve bunu normalleştirme. Gördüğün konuştuğun sıcaklık hissettiğin güven veren insanlarla tanışHayır tedavi olmayı reddeden biri. Bir gün çok iyi sen benim her şeyimsin yazıyor ertesi gün benden uzak dur bana zarar veriyorsun yazıyor ama iyi olduğu zaman duygusal yoğunluğu o kadar yoğun olan şeyler gönderiyor ki sevdim işte
Çok teşekkür ederim ne kadar doğru yazmışsınızCanım benim bu sevgi değil - ilgi ihtiyacı sadece. İlgiye ihtiyacın var o boşluğuna denk geldi bu kadar. Görmediğin , yüz yüze gelmediğin birini sevemezsin. Belki yüzyuze gelsen seni tiksindiricek belki irrite olucaksin. 3 aylık bir yazışmayı kafanda sevgi olarak kodlama. Geçti ve bitti bir daha asla yazma. Ve bunu normalleştirme. Gördüğün konuştuğun sıcaklık hissettiğin güven veren insanlarla tanış
Şöyle ki annem babam yok çevremde çok arkadaşım da yok. Aynı şekilde bu adam da annem babam yok dedi o yüzden yakın hissettim ama haklısınızÇevrenden tanıdık insanlar vasıtasıyla biriyle görüşürsen daha iyi olmaz mı?
Tanımadığın bilmediğin adam sana sadece zarar verir.
Şöyle ki annem babam yok çevremde çok arkadaşım da yok. Aynı şekilde bu adam da annem babam yok dedi o yüzden yakın hissettim ama haklısınız
Tipini gordun mü, ya hayal ettiğinden çok uzak biriyseHayır tedavi olmayı reddeden biri. Bir gün çok iyi sen benim her şeyimsin yazıyor ertesi gün benden uzak dur bana zarar veriyorsun yazıyor ama iyi olduğu zaman duygusal yoğunluğu o kadar yoğun olan şeyler gönderiyor ki sevdim işte
hemşirelik okuyorsan hiç arkadaşın olmadı mıHemşirelik okuyorum