Değerli hanımlar internet ilişkisi hakkında lütfen fikir verebilir misiniz?

gün geçmiyor ki saçmalayan insanlar karşımıza çıkmasın. gerçekten bunu dert edipte konu açıyor olmak. allahim yeni nesil gümbür gümbür geliyor masallah. ayrica bipolar kısmından sonrasi ağzıyla kuş tutan biri olsa koşarak uzaklaşmak gereken bir konu ona girmiyorum bile

Hayır tedavi olmayı reddeden biri. Bir gün çok iyi sen benim her şeyimsin yazıyor ertesi gün benden uzak dur bana zarar veriyorsun yazıyor ama iyi olduğu zaman duygusal yoğunluğu o kadar yoğun olan şeyler gönderiyor ki sevdim işte 😞😞
Uzak durmanız sizin hayrınıza olur. Sizin de dengenizi bozar, hiç gerek yok.

İnsanların böyle yalnız, çaresiz dönemleri olabilir. Olur olmaz şeylere kendilerini kaptırabilirler. 22 yaşında bir kız yani, niye bu kadar aşağıladınız ki?
Tam olarak hangi kısımda aşağılamış, ben kaçırdım galiba.

Hayır tedavi olmayı reddeden biri. Bir gün çok iyi sen benim her şeyimsin yazıyor ertesi gün benden uzak dur bana zarar veriyorsun yazıyor ama iyi olduğu zaman duygusal yoğunluğu o kadar yoğun olan şeyler gönderiyor ki sevdim işte 😞😞
Canım benim bu sevgi değil - ilgi ihtiyacı sadece. İlgiye ihtiyacın var o boşluğuna denk geldi bu kadar. Görmediğin , yüz yüze gelmediğin birini sevemezsin. Belki yüzyuze gelsen seni tiksindiricek belki irrite olucaksin. 3 aylık bir yazışmayı kafanda sevgi olarak kodlama. Geçti ve bitti bir daha asla yazma. Ve bunu normalleştirme. Gördüğün konuştuğun sıcaklık hissettiğin güven veren insanlarla tanış 🙏🏼

Canım benim bu sevgi değil - ilgi ihtiyacı sadece. İlgiye ihtiyacın var o boşluğuna denk geldi bu kadar. Görmediğin , yüz yüze gelmediğin birini sevemezsin. Belki yüzyuze gelsen seni tiksindiricek belki irrite olucaksin. 3 aylık bir yazışmayı kafanda sevgi olarak kodlama. Geçti ve bitti bir daha asla yazma. Ve bunu normalleştirme. Gördüğün konuştuğun sıcaklık hissettiğin güven veren insanlarla tanış 🙏🏼
Çok teşekkür ederim ne kadar doğru yazmışsınız

Çevrenden tanıdık insanlar vasıtasıyla biriyle görüşürsen daha iyi olmaz mı?

Tanımadığın bilmediğin adam sana sadece zarar verir.
Şöyle ki annem babam yok çevremde çok arkadaşım da yok. Aynı şekilde bu adam da annem babam yok dedi o yüzden yakın hissettim ama haklısınız

Tipini gordun mü, ya hayal ettiğinden çok uzak biriyse

X