Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar sizlere bir sorum var.es geçmeden cevap verirseniz çok sevinirim.benim için önemli.ben baharat takımı alıcam.amma kararsız kaldım.bieviin alg kırmızı serisimi yoksa porselenmi alsam die gidip geliyorum.ekmekliğini aldım bievin.ama tereddütte kaldım ne alsam die:26::26:

kızlar bende bunalımdayım fakir rct 144 ve fakir darky alıcağım fakat netten almak istemiyorum napıcam bi yardım edin bana önerebilceğiniz bi durum var mı eminönünü bekleyemiceğim alıcam bugün en ucuzda nette korkuyorum ama bişey söyleyin banaaa

canım ben fakir darky yi anneme hızlıal.comdan aldım sorun çıkmadı...
bence gold bilgisayardan alabilirsin. nette çok uygun iyi göründü bana.
Fakir Darky 1600W Elektrik Süpürgesi - Gold.com.tr
Fakir Rct 144 Turbo Şarjlı El Süpürgesi - Gold.com.tr

bence cam al dışı görünsün derim :) tezgahüstü düşünürsen: Bernardo 12 li Baharatlık Seti 59.0TL - evmanya.com
ben şundan 3 tane aldım dolap içine koyucam: TABLE ART 3 PARÇA KAPAKLI SAKLAMA KABI - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı

ay şuan çok mutlu oldum o kadar baktım bulamadım gitti gidiyordan başka en güvenilir oraydı gold fakir rct 144 uygun ve kargo bedava diyo çok mutlu oldum bunu alıcam ama fakir darky pahalı darky de ucuz bi site bulsam çok süper olacak
gold güvenilir mi peki canım

merhaba yardımcı olursanız çok memnun olurum. ütü alıcam araştırmalarım sonucu en iisini Philips GC4870/02 Azur olacağına karar verdim. siz ne dersiniz kullanan var mı? birde nette fiyat araştırması yaptım çok farklı rakamlar var en son 225 liraya buldum. fiyat nasıl?

sakin ol kızım :) resmen çeyiz alıcaz derken manyak olucaz hahahhahaha

ya canım çıldırmimde napim müşteri hizmetleri habire sizi beklettiğimiz için özür dileriz diyo başkalarına cevap veriyoruz diyo atıyo cevap bile vermiyo şüphe ettim şuan gıcık oldum siteye

ya canım çıldırmimde napim müşteri hizmetleri habire sizi beklettiğimiz için özür dileriz diyo başkalarına cevap veriyoruz diyo atıyo cevap bile vermiyo şüphe ettim şuan gıcık oldum siteye

nasıl bir sorun çıkıyor canım adres değişikliğini mi kabul etmiyor

arkadaşlar Nehir 12'li Can&Canan Çay Kaşığı Seti alan varmı kalitelimi.. bide günlük kullanım için alsam çok mu komik görünür bana bi fikir verin hele yav.. hoşuma gitti ama komik duruma düşmeyede korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…