- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
seninki mutfak robotu canım blender setleri daha az parça oluyor; blenderlar da önemli olan uçlarının çelik olması
hmm anladım canm zaten m.robotunu pek kullancağımı sanmıyom ama blender daha kullanışlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninki mutfak robotu canım blender setleri daha az parça oluyor; blenderlar da önemli olan uçlarının çelik olması
hmm anladım canm zaten m.robotunu pek kullancağımı sanmıyom ama blender daha kullanışlı
kızlaarr ben bugün neler aldıımm bakalım beğenicekmisinz sizlerede fikir olsun
TAKIM PASTA KALP 7 PARCA PERI MASALI « Keramikashop'a Hoşgeldiniz
MEYVELK KALP 2 KATLI KIRMIZI Keramikashop'a Hogeldiniz
Eevet canımm blender elinin altında oluyor hemen zaten mutfak robotun varmış bir de blender alırsın oldu bittii
evet canm onuda hallederm öle
bernardoda anneler gününde bi alana bi bedava çbk seti 89 du şimdi bi seti 89 dan 44.50 dio salak mı sanıyolar bizi acaba ya
yaa bende bernardo yu çok beğeniyorum ama bir şeyini almadım daha , fiyatları hem pahalı hemde böyle oyunlar yapıyorlar , indirim yapıyoruz diye göstererek :99:
kızlar bundan bahsediyorum
ben tek kişiliğini kullanıyorum çok menunum neredeyse herşeyim özdilek... hatta bu battaniyemi o kdr seviyorumki evlenincede götürcem :) çeyize çift kişilik alacaktım nişanlım begenip aldırmamıştı...
Kızlar düzleştirici hakkında bana bilgi verin lütfen kafam çok karıştıKarar veremiyorum.Saçlarım belime kadar ve inatçı kolay şekil almıyor çabuk bozuluyor:26::26::26:
Benimde saçlarım senin gibi uzun ve kıvırcık dalgalı canım aynı şekilde çok birbirine giriyor , bende daha almadım ama saç düzleştiricisnde şu üç model çok iyi diyorlar . Bende ya Braun un yada Philipsin alacağım
Philips HP8361 ProCare Saç Düzleştirici Saç Şekillendirici - Ana Sayfa
Philips Hp8310 Active İon Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
Braun Satin Hair 7 Colour / ES3 Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
hp8361i bende düşünüyorum ama remington ile ilgili yorumlar okudum o aklımı karıştırdı.
Eki Görüntüle 716517
merhaba kızlar, bu nevresim takımı sizce nasıl ben çok beğendim ama annem pek beğendiğini sölyor :26: