cidden çok şık ama bi kahvaltı takımı parası.tarifini verselerde kendimiz yapsak ne güzel olurdu
Yaa malesef öyle Eevett ama ben pek beceremezdim herhaldee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cidden çok şık ama bi kahvaltı takımı parası.tarifini verselerde kendimiz yapsak ne güzel olurdu
kızlar bende bunalımdayım fakir rct 144 ve fakir darky alıcağım fakat netten almak istemiyorum napıcam bi yardım edin bana önerebilceğiniz bi durum var mı eminönünü bekleyemiceğim alıcam bugün en ucuzda nette korkuyorum ama bişey söyleyin banaaa
kızlar sizlere bir sorum var.es geçmeden cevap verirseniz çok sevinirim.benim için önemli.ben baharat takımı alıcam.amma kararsız kaldım.bieviin alg kırmızı serisimi yoksa porselenmi alsam die gidip geliyorum.ekmekliğini aldım bievin.ama tereddütte kaldım ne alsam die:26::26:
canım ben fakir darky yi anneme hızlıal.comdan aldım sorun çıkmadı...
bence gold bilgisayardan alabilirsin. nette çok uygun iyi göründü bana.
Fakir Darky 1600W Elektrik Süpürgesi - Gold.com.tr
Fakir Rct 144 Turbo Şarjlı El Süpürgesi - Gold.com.tr
canım ben fakir darky yi anneme hızlıal.comdan aldım sorun çıkmadı...
bence gold bilgisayardan alabilirsin. nette çok uygun iyi göründü bana.
Fakir Darky 1600W Elektrik Süpürgesi - Gold.com.tr
Fakir Rct 144 Turbo Şarjlı El Süpürgesi - Gold.com.tr
gold'dan alabilirsin dediği gibi ysmgzldr'in ben buharlı temizleyici almıştım sorunsuz kısa sürede geldi
canım senin yazdığını görmedim teşekkür ediyorum alıyorum şuan çok saol
hahah al canım al :) güle güle kullan valla
bi problem var healde çıldırıcam ya iş adresime gelsin diyorum fatura adresinide yapıyo düzelmiyo offffffff:84:
sakin ol kızım :) resmen çeyiz alıcaz derken manyak olucaz hahahhahaha
ya canım çıldırmimde napim müşteri hizmetleri habire sizi beklettiğimiz için özür dileriz diyo başkalarına cevap veriyoruz diyo atıyo cevap bile vermiyo şüphe ettim şuan gıcık oldum siteye
nasıl bir sorun çıkıyor canım adres değişikliğini mi kabul etmiyor
canım fatura adresi nden tiki kaldıramıyorum yeni adres eklim de fatura adresi olsun tek adres yazabiliyorum oda teslimat ve fatura oluyo
dur ben de bakıyım bi yapabilirsem söyliyim
bekliyorum canım
canım bulamadım ama şöyle bir şey yapsan, annene bi tane hesap aç adres olarak istediğini belirlersin