Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Merhaba arkadaşlar, benim en büyük derdim de buzdolabı. Nişanlımla nasıl birşey alsak diye kara kara düşünüyoruz, bir el atsanız yardımcı olsanız :)

canım biz bozdolabını arçelik'in bordo modellerinden aldık. bulaşık makinemiz de bordo hatta internetten hemen bakabilirsin aynı modelin siyah rengi daha uygun hatta...
küçük elektrikli aletleri de lal serisinden alırsan tam takım olur onlar da bordo

http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-2490-CNG-Buzdolabi.html
6384 HCR Bulaşık Makinası - Beyaz Eşya > Bulaşık Makineleri > Bulaşık Makinesi > 8 Programlı

Merhaba arkadaşlar, benim en büyük derdim de buzdolabı. Nişanlımla nasıl birşey alsak diye kara kara düşünüyoruz, bir el atsanız yardımcı olsanız :)

bosch veya siemens low frostları ekonomik ve çevreci yaklaşımından ötürü öneriyorum. sistem olarak da no frostlara göre daha sağlıklı olarak besin saklıyor. açıklamasını bilmiyorum ama no frostlarda dolap içinde yayılan hava sağlıklı değilmiş. daha detaylı olarak bakmak için:

http://forum.donanimhaber.com/m_55921767/tm.htm

forum donanım haber'de arçelik teknik işlerden anlayanlar tarafından tavsiye edilmeyen bir marka-beyaz eşya grubunda.
ilerde ankastre kulllanacaksan sanırım gri alman gerekiyrmuş, beyaz yokmuş. ben her şeyi beyaz aldım, beyaz eşyada renk sevmiyorum gri de dahil.

Bende bütün hepsini beyaz aldım açıkçası :) Bu yüzden buzdolabını da beyaz düşünüyorum. Aslında Beko' da baktığımız bir model çok hoşumuza gitmişti. Fakat Beko ve Arçelik' te iç malzemenin bir kısmı Çin malıymış. Bu yüzden sağlam değil diyorlar. Bosch, Siemens, Profilo' yu öneriyorlar. Kafamız allak bullak oldu

bosh ve siemensi evet herkes öneriyor. ben de arçelik olmasa onlardan alırdım. ama profilo bence çok kalitesiz duruyor
annem kaç senedir arçelik ve beko kullanıyor. okuldaki öğretmen arkadaşlar ve tanıdığım doktor ve hemşireler de öyle. hiçbirinden şikayet duymadım. en son bi doktor arkaaş 20 seneden sonra ilk kez çamaşır makinesinin tamire gittiğini söyledi....

kızlar yine sorularıyla ben :) günlük kahvaltılıklarınızı koymak için nasıl şeyler aldınız??

Teşekkür ediyorum canım :) haftaiçi kürkçü hana da uğrayacağım bi belki kendim gitmişken alırım hepsini ordan :) olmadı hepsiburadadan alacağım artık

kızlar merhaba,
daha önce kamupanyadan hisarın çkb takımını alanlar olmuştu burda. o zamanlar fazla takip etmemiştim ama şimdi hisarın milano modelini almayı düşünüyorum ve 350 tlye geliyor 89 parçası. nasıl bu kadar ucuz oluyor aklım karıştı doğrusu. sadece şifre almak yeterli mi yani. faturamıza falan bir şey ekleniyor mu ? bilenler yardımcı olursa sevinirim..

kızlar yorgan alcam bu nasıl sizce hiç bilgim yok bu konuda
http://www.markafoni.com/product/4030217/

cevap verdiğime bakma benimde bilgim yok :) bende alıcam 3-4 tane ve hafta sonu gittim yorgancıya.
%100 pamuk olanı 100 tl (makinada yıkanmaz dedi) boncuk silikon diye bişey var oda 80 tl olur dedi (makinada yıkanırmış)
english home da vs 25 tl ye kadar düşen mikrofiber yorgan nasıldır dedim. bendede ucuz var ama tavsiye etmem dedi. çeyizlikse iyi olsun dedi.
fikrimin paylaşmak istedim.

saol canm fikrini sölediğin için tabi en iyisi pamukta gene almak lazım diğerlerindende misafirlik falan olur

Tamda danismak istedigim konuyu sormussun

Bende karar veremedim yün mü silikon mu olsun diye...

Yün makinede yikanmiyor silikon yikanabiliyor makinede ben silikon yastik kullaniyorum acayip rahat ama karar veremedim

cidden çok şık ama bi kahvaltı takımı parası.tarifini verselerde kendimiz yapsak ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…