• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buket&

ben böle ısterdımm mesela

Betam ne güzel keşke benimkide yerleşse kurtulsamm
Komşu Allah Allah birimizmi kırdık acaba???
İnşallahh canım biran önce sizde halledersiniz yerimseniben
Senin ne zaman gidicek çeyiz ?
Ben istemiyom yaaaaaa. Aglatmak istiyorlar beni. Bende sevmem öyle orta yerde aglamayi :utangac: Ben sevmem yaaaaaaaaaaaaa
Offf yaaaaa. Daha Bindallimin üstünü dikecegim :sinifsinif:
Daha Kuaför bulacagim, Sac modeli secmek lazim :sinifsinif:
Ayy bende ağlamak istemiyorumm ama ben sulugözüm hemen ağlarım mafoldumben
Yafs telaşlandırmak gibi olmasın ama daha kuaförü ayarlamadın mıı :sinifsinif:

ya croiselle ben de esasında böyle koca bi gül buketi istiyorum ama
bi ara annemle ablam konuşurken
orkide gelir canım aa falan gibi bişi dediklerini duydum
ondan
internette bulduğum en güzel orkide buydu
aricam çiçekçiye mail atcam beğendiğimi
o ayarlasın cumaya kadar bişiler
Bence olmaz buu :sinifsinif:
En iyisi yapma çicek yaptır hem kalıcı olur orkidenin bile yapma çicekleri oluyorr benimki epeyce büyük bi isteme çiceğiydi ama hoş duruyor hatıra olacak ve ömrüm yettiğince saklıyacağım bi hediye oldu yerimseniben
Gerçek çicekler soluyor bi süre sonrada kuruyup dökülüyorr :sinifsinif:
:kedi:
saol cnm benım ayy cok sevındım cnm ya cok saol
hele o gun bı gelsınde sen hamıle olursun zaten ben evlenene kadrkaydirigubbakcemile3
Kızz böcük ağzını hayra aç ne bebişi :1ninca:
Allahın izniyle en az 1 sene bebek istemiyorumm çalışıcam ben daha :sinifsinif:
beta toprağım hoşgeldin ohh işler bitti rahatsın düğünü düşünmeye başladın hadı bakalım çok az kaldı
Ayy evet canım yaa işler bitti şimdi düğün gününü bekliyoruz opuyorumnanaktan
Haftasonuda bursaya kuzenimin düğününe gidicez bi gün önceden gidip türbeleri ziyaret edicez düğün için mutlu huzurlu bir yuva kurmak için dua edicem bol bol :Saruboceq:
akşam beni arı soktu dedim kimse geçmiş olsun demedi bee:(

Oyy pıtırcığımm tomurcuğumm geçmişş olsunn Şeniz Tepende arılar dolaşıyorduu onlarmı soktuu :sinifsinif:

akşam beni arı soktu dedim kimse geçmiş olsun demedi bee:(

oy kıyamam geçmiş olsun canım çok acıtır yaa arı sokması Şeniz

baberko melek melekk :roflol: bende senın kadr merak edıom

eda gıt 20 25 tane kırmızı gül yaptr bee daha guzel olur
ben öle ıstıyom bakalım ama demedım o ne alcak acep
ha bıde benımkı cıkolata deıl kestane şekerı getırtıyo olur mu kı

bişey olmaz canım nolcak kestane şekeri olabilir

Size çeyizden bi kaç resim eklim bende olanlardan yerimseniben
Biraz geç oldu ama bunlarda çeyiz giderken kurdelenmiş olan yorgan ve yastıklar

Bunlarda bohçadan bi örnek

Bu sepeti daha önce göstermiştim kendim süsleyip kına sepeti yapıcaktım ama çok küçük olduğu için vazgeçtim bende
nişanlıma aldığımız bakım malzemeleri için süsledimm değerlendirdim.Bu arada kına ve çerez sepetlerinide süsledim onlarıda eklicemm

Önceki Hali

Sonraki hali
Ve En son hali

ohh gülsüncüm Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş. yastıklar yorganlar ohh maşallahh ama sen gene de kendi yastıgını götürmeyi unutma evine ilk gecemiz kabus olmuştu bizim lülülülülülü

oy kıyamam geçmiş olsun canım çok acıtır yaa arı sokması Şeniz

bişey olmaz canım nolcak kestane şekeri olabilir
valla baya acıttı

Size çeyizden bi kaç resim eklim bende olanlardan yerimseniben
Biraz geç oldu ama bunlarda çeyiz giderken kurdelenmiş olan yorgan ve yastıklar

Bunlarda bohçadan bi örnek

Bu sepeti daha önce göstermiştim kendim süsleyip kına sepeti yapıcaktım ama çok küçük olduğu için vazgeçtim bende
nişanlıma aldığımız bakım malzemeleri için süsledimm değerlendirdim.Bu arada kına ve çerez sepetlerinide süsledim onlarıda eklicemm

Önceki Hali

Sonraki hali
Ve En son hali

İnşallahh canım biran önce sizde halledersiniz yerimseniben
Senin ne zaman gidicek çeyiz ?

Ayy bende ağlamak istemiyorumm ama ben sulugözüm hemen ağlarım mafoldumben
Yafs telaşlandırmak gibi olmasın ama daha kuaförü ayarlamadın mıı :sinifsinif:

Bence olmaz buu :sinifsinif:
En iyisi yapma çicek yaptır hem kalıcı olur orkidenin bile yapma çicekleri oluyorr benimki epeyce büyük bi isteme çiceğiydi ama hoş duruyor hatıra olacak ve ömrüm yettiğince saklıyacağım bi hediye oldu yerimseniben
Gerçek çicekler soluyor bi süre sonrada kuruyup dökülüyorr :sinifsinif:

Kızz böcük ağzını hayra aç ne bebişi :1ninca:
Allahın izniyle en az 1 sene bebek istemiyorumm çalışıcam ben daha :sinifsinif:

Ayy evet canım yaa işler bitti şimdi düğün gününü bekliyoruz opuyorumnanaktan
Haftasonuda bursaya kuzenimin düğününe gidicez bi gün önceden gidip türbeleri ziyaret edicez düğün için mutlu huzurlu bir yuva kurmak için dua edicem bol bol :Saruboceq:

Oyy pıtırcığımm tomurcuğumm geçmişş olsunn Şeniz Tepende arılar dolaşıyorduu onlarmı soktuu :sinifsinif:
hepsi çok güzel güle güle kullan,tepemdekiler diil kız arkdaşın balkonunda ısırdı,beni takip etmiş olabilirmi:D:olmaz:

Betam ne güzel süslemişsiniz çeyizlerini kırmızı kurdalalı falan harika görüolarr

ben hiç kimsenin çeyizini görmedim böyle canlı canlıı evden çıkarkenn

ee bende şimdi alıom ya çeyiz evde malum yerde kalmadı aşkımın evine gönderiom ne olcak şimdii peekki, çeyizin bir ksımı orda bir kısmı da anneannemde ??

betaa ben öldum bıttım yaa o yastıklar yorganlar ne guzel nan senın 2 tne mı gobeklı takımın var alttakı turncu olan gobeklıde ustekı saten olan ne hemde dantellı:nazar:
bohcann cok guzel hepsı mı dantellı damat beye ozel olan mı
bende damat bohcasını ördumde
sepetse bı harıka olmuşş yoktan var etmek bu olsa gerek emeklerıne sağlık:nazar: darısı basıma ınş

betacım çeyizlerin süper görünüyo maşallah:nazar:
mutlulukla kullan hepsini sepete bayıldım yaa ne beceriklisin sen öyle:1hug:

oo beta yastklar bak hele
o kadar yastığı napıcam bilmiyorum bi bu kadarda nişanlımın varr kaydirigubbakcemile3
ohh gülsüncüm Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş. yastıklar yorganlar ohh maşallahh ama sen gene de kendi yastıgını götürmeyi unutma evine ilk gecemiz kabus olmuştu bizim lülülülülülü
Onu kınadan önce götürücemm kaydirigubbakcemile3 Yoksam gönderirim evden aldırırım benimkini kaydirigubbakcemile3
hey maşallah çeyize bak :)
zemuszemus
hepsi çok güzel güle güle kullan,tepemdekiler diil kız arkdaşın balkonunda ısırdı,beni takip etmiş olabilirmi:D:olmaz:
Senin gibi güzel kızı bulmuşş takip edermii eder zemuszemus
Hemen buz koysaydınn CADIARZU
Betam ne güzel süslemişsiniz çeyizlerini kırmızı kurdalalı falan harika görüolarr

ben hiç kimsenin çeyizini görmedim böyle canlı canlıı evden çıkarkenn

ee bende şimdi alıom ya çeyiz evde malum yerde kalmadı aşkımın evine gönderiom ne olcak şimdii peekki, çeyizin bir ksımı orda bir kısmı da anneannemde ??

Canım sende sende olanları süslersin böylee daha çekeceğim çok resim vardı ama başımda annem olunca çekemedim onları evime gidince çekicem koyucamm inşallahh yerimseniben Dediğim gibi sende evde olanları süslersinn hevesini alırsın pashminamm Şeniz

croselle cnm saol fıkrıniçin bak dığer kızlar bısey demedı
aman yaa kestane sekerı ıstemıyorum oda cok ınatcı ya benı kandırıo bılmıyom ama kestane sekerı olur mu harbı

bıze ılk geldığn gunkı cıkolata hala duruyoo canım cekıyoo kendımı zor tutuyom yememek ıcın

abime kız istemeye giderkn abim çok güsel orkide almştı.nazarr boncuklarıyla süsletmişti . bi demette kırmızı gül almştı . . . :kedi:

Back
X