- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh canım biran önce sizde halledersiniz yerimsenibenBetam ne güzel keşke benimkide yerleşse kurtulsamm
Komşu Allah Allah birimizmi kırdık acaba???
Ayy bende ağlamak istemiyorumm ama ben sulugözüm hemen ağlarım mafoldumbenBen istemiyom yaaaaaa. Aglatmak istiyorlar beni. Bende sevmem öyle orta yerde aglamayiBen sevmem yaaaaaaaaaaaaa
Offf yaaaaa. Daha Bindallimin üstünü dikecegim :sinifsinif:
Daha Kuaför bulacagim, Sac modeli secmek lazim :sinifsinif:
Bence olmaz buu :sinifsinif:ya croiselle ben de esasında böyle koca bi gül buketi istiyorum ama
bi ara annemle ablam konuşurken
orkide gelir canım aa falan gibi bişi dediklerini duydum
ondan
internette bulduğum en güzel orkide buydu
aricam çiçekçiye mail atcam beğendiğimi
o ayarlasın cumaya kadar bişiler
Kızz böcük ağzını hayra aç ne bebişi :1ninca::kedi:
saol cnm benım ayy cok sevındım cnm ya cok saol
hele o gun bı gelsınde sen hamıle olursun zaten ben evlenene kadrkaydirigubbakcemile3
Ayy evet canım yaa işler bitti şimdi düğün gününü bekliyoruz opuyorumnanaktanbeta toprağım hoşgeldin ohh işler bitti rahatsın düğünü düşünmeye başladın hadı bakalım çok az kaldı
akşam beni arı soktu dedim kimse geçmiş olsun demedi bee![]()
akşam beni arı soktu dedim kimse geçmiş olsun demedi bee![]()
baberko melek melekk :roflol: bende senın kadr merak edıom
eda gıt 20 25 tane kırmızı gül yaptr bee daha guzel olur
ben öle ıstıyom bakalım ama demedım o ne alcak acep
ha bıde benımkı cıkolata deıl kestane şekerı getırtıyo olur mu kı
valla baya acıttıoy kıyamam geçmiş olsun canım çok acıtır yaa arı sokması Şeniz
bişey olmaz canım nolcak kestane şekeri olabilir
Size çeyizden bi kaç resim eklim bende olanlardan yerimseniben
Biraz geç oldu ama bunlarda çeyiz giderken kurdelenmiş olan yorgan ve yastıklar
Bunlarda bohçadan bi örnek
Bu sepeti daha önce göstermiştim kendim süsleyip kına sepeti yapıcaktım ama çok küçük olduğu için vazgeçtim bende
nişanlıma aldığımız bakım malzemeleri için süsledimm değerlendirdim.Bu arada kına ve çerez sepetlerinide süsledim onlarıda eklicemm
Önceki Hali
Sonraki hali
Ve En son hali
![]()
hepsi çok güzel güle güle kullan,tepemdekiler diil kız arkdaşın balkonunda ısırdı,beni takip etmiş olabilirmiİnşallahh canım biran önce sizde halledersiniz yerimseniben
Senin ne zaman gidicek çeyiz ?
Ayy bende ağlamak istemiyorumm ama ben sulugözüm hemen ağlarım mafoldumben
Yafs telaşlandırmak gibi olmasın ama daha kuaförü ayarlamadın mıı :sinifsinif:
Bence olmaz buu :sinifsinif:
En iyisi yapma çicek yaptır hem kalıcı olur orkidenin bile yapma çicekleri oluyorr benimki epeyce büyük bi isteme çiceğiydi ama hoş duruyor hatıra olacak ve ömrüm yettiğince saklıyacağım bi hediye oldu yerimseniben
Gerçek çicekler soluyor bi süre sonrada kuruyup dökülüyorr :sinifsinif:
Kızz böcük ağzını hayra aç ne bebişi :1ninca:
Allahın izniyle en az 1 sene bebek istemiyorumm çalışıcam ben daha :sinifsinif:
Ayy evet canım yaa işler bitti şimdi düğün gününü bekliyoruz opuyorumnanaktan
Haftasonuda bursaya kuzenimin düğününe gidicez bi gün önceden gidip türbeleri ziyaret edicez düğün için mutlu huzurlu bir yuva kurmak için dua edicem bol bol :Saruboceq:
Oyy pıtırcığımm tomurcuğumm geçmişş olsunn Şeniz Tepende arılar dolaşıyorduu onlarmı soktuu :sinifsinif:
o kadar yastığı napıcam bilmiyorum bi bu kadarda nişanlımın varr kaydirigubbakcemile3oo beta yastklar bak hele
Onu kınadan önce götürücemm kaydirigubbakcemile3 Yoksam gönderirim evden aldırırım benimkini kaydirigubbakcemile3ohh gülsüncüm Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş. yastıklar yorganlar ohh maşallahh ama sen gene de kendi yastıgını götürmeyi unutma evine ilk gecemiz kabus olmuştu bizim lülülülülülü
zemuszemushey maşallah çeyize bak :)
Senin gibi güzel kızı bulmuşş takip edermii eder zemuszemushepsi çok güzel güle güle kullan,tepemdekiler diil kız arkdaşın balkonunda ısırdı,beni takip etmiş olabilirmilmaz:
Betam ne güzel süslemişsiniz çeyizlerini kırmızı kurdalalı falan harika görüolarr
ben hiç kimsenin çeyizini görmedim böyle canlı canlıı evden çıkarkenn
ee bende şimdi alıom ya çeyiz evde malum yerde kalmadı aşkımın evine gönderiom ne olcak şimdii peekki, çeyizin bir ksımı orda bir kısmı da anneannemde ??