Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın herkese
benimde süpürge almam lazım
alerjik astımım var ve ev tozuna karşı alerjim çok ağır basıyor
nasıl bi süpürge alsam acaba

temizlik robotu almalısın... eğer maddiyat cok zorlamassa thomas düşünebilirsin...üç ürünü var... enson modeli 1500 civarı...ben çeyizime almayı düşünüyorum...yengem kullanıyor... çok memnun....hatta bu yaz izmirde fiyat araştırmasıyapmıltık babamla....belki fiyatı düşer diye bu yaz almaya karar verdik...............kaydirigubbakcemile5

ya ben de deneme amaçlı küçük bişey istiyeyim dedim de..tepsili saklama kabı vardı..15 ytl..ondan istedim..2 günde geldi ama tepsisinde çatlak vardı..iyice sarmışlardı acaba kargoda mı oldu dedim ama ne biliyim daha sonra da güvenip isteyemedim..
geldi demi ürün sana?

o an uğraşamadım onunla açıkcası.neyse o zaman uygun bişey görürsem isteyeyim bu sefer..fiyatlar uygun o sitede çünkü..

brcnck86 cnm aldıklarının ı gunlerde kullan ınş
borcam fazla almasaydın keske çok gelıyo hedıye olarak

Assortık cnm makarna tenceresı cok hoş ama pahalı normal bı tencerede haşlanıp süzgecle halledılır dıe dusunuyorum resım ıcınde saol

bencede makarna tenceresi fuzili bir şey gibi.bana da hediye vermeselerdi alacağımı zannetmiyorum

kızlar güle güle kullanın hepsi birbirinden güzel.rendeye bayıldım.niye kayseride yok böyle şeyler ya illa ankaraya ve istanbula gitmek gerekiyor istanblue canım su ısıtıcın çok güzelmiş.ben görmemiştim hiç.güle güle kullan.buarada kızlar yeni bişiler alamadığım için sayfaya pek yazı yazamıyorum lakin sıkı takipçinizim kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 .bugünlerde beyaz eşya araştırması yapıyoruz.beko-arçelik-bosch arasında kaldık

ayyy hepsine bayıldım ben
ben de aldım bir sürü sey ama ne nişan var ne söz.en son boynerevde de yemek takımı aldım çok güzeller ya kızlar allah hepimize ii günlerde kullanmayı nasıp etsın
tabıı bı gun evlenırsemmm :)

ayy çok güzel ya bende istiyom 137 bence çok iyi

çüşşş resmim amma büyük çıkmışş pardon kızceler
esra37 takımın çok şeker duruyo burdan yaa kaça aldın?

kardelen18 saol canım beğenmene sevindim umarım bende pişman olmam netten alışverişe tam güvenemiyorum hala.
bktbb 137 ytl ye aldım canım bi internet sitesinden kredi kartına da 10 taksit yaptılar.ufak ufak ödicem.aslında bu ara çok taksitim var ama dayanamadım çok beğendim 10 taksiti görünce de atladımkaydirigubbakcemile2

şimdiden iyi günlerde kullan

kızlar aldıklarınız çok gü<el herkes güle güle kullansın.

libelle süpürgeyi daha doğrusu sağlık ve temizlik robotunu biz de evde kullanıyoruz gerçekten çıkan kir çok kötü çok iyi temizliyor benim çeyizime de muhtemelen ondan alacagız.yeni çıkan modeli halı yıkaması da dahilmiş ve 1800 demişti tanıtımcı bize geçen hafta bakım için geldiğinde.

arzumun su ısıtıcısı da güzelmiş.

esra37 yemek takımı çok güzel benim de çok beğendiğim almayı beklediğim bir takım geldiğinde fikirlerini paylaşırsan sevinirim.iyi günlrde kullan.

İSTANBLUE bende aynı kettle aldım bu özellıgını bılmıordum sızde gule gule kullanın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…