- 2 Ağustos 2008
- 5.527
- 2
günaydın herkese
benimde süpürge almam lazım
alerjik astımım var ve ev tozuna karşı alerjim çok ağır basıyor
nasıl bi süpürge alsam acaba
ya ben de deneme amaçlı küçük bişey istiyeyim dedim de..tepsili saklama kabı vardı..15 ytl..ondan istedim..2 günde geldi ama tepsisinde çatlak vardı..iyice sarmışlardı acaba kargoda mı oldu dedim ama ne biliyim daha sonra da güvenip isteyemedim..
geldi demi ürün sana?[/QU
Evet canım tüm siparişlerim geldi. Hiç birinde sorun yok. Hatta epilasyon aleti de almıştım,kullanıyorum. Çok memnunum :) Çatlak falan varsa keşke geri dönüp söyleseydin.Firma gayet anlayışlı.
makarna tenceresi alıcakmıyıs 43,07 tl
ne kadara almıştın canım
ya ben de deneme amaçlı küçük bişey istiyeyim dedim de..tepsili saklama kabı vardı..15 ytl..ondan istedim..2 günde geldi ama tepsisinde çatlak vardı..iyice sarmışlardı acaba kargoda mı oldu dedim ama ne biliyim daha sonra da güvenip isteyemedim..
geldi demi ürün sana?
geldi demi ürün sana?[/QU
Evet canım tüm siparişlerim geldi. Hiç birinde sorun yok. Hatta epilasyon aleti de almıştım,kullanıyorum. Çok memnunum :) Çatlak falan varsa keşke geri dönüp söyleseydin.Firma gayet anlayışlı.
kızlar internetten çok alışveriş yapmış biri olarak aldığınız ürünleri kargocunun önünde açmanız gerektiğini söylemek istedim:1hug: ğer kargocunun önünde açarsanız ve bir tahribat görürseniz kargo şirketi tutanak tutup aynen geri yolluyor. ancak eve alırsanız hiç bir hak iddia edemezsiniz. mesela en son çok şık bir tavla sipariş verdim internetten. kargoda köşesi deforme olmuş kargocu önünde açtım ve deformasyonu oda gördü. böylece tutanak tutup geri yolladı. zaten bir çok online alışveriş sitesinde de yazar bu yerimseniben çok şükür şimdiye kadar aldığım hiç bir şeyde sorun yaşamadım. kitaptan kameraya telefondan pike takımından daha bir çok şeye varana kadar aldım. vede önümüzdeki ayda dediim gibi şarjlı süpürgemi ve bornoz takımımı alıcam inşallah maaşımı alınca:sm_cool: piyasayla epey fark ediyoryerimseniben tavsiye ederim Şeniz
bende bugün netten bu takımı sipariş verdim çok hoşuma gitti umarım yakından gördüğümde de fikrim değişmez.
6 adet servis tabağı
6 adet çukur yemek tabağı
6 adet pasta tabağı
6 adet çay fincanı
6 adet çay fincanı tabağı
6 adet yemek kaşığı
6 adet yemek çatalı
6 adet yemek bıçağı
6 adet tatlı kaşığı
6 adet yemek servis tabağı
Toplam 60 parça fiyatı da 137 TL
şimdiden iyi günlerde kullanFoto makinamın içini PC ye aktarırken bunları farkettim kızlar.ne zaman çektiğimi unuttuğum bi kaç ürün
Havlu kağıtlık, porselen limonluğum ve karabiber değirmeni ile toz karabiberlik
buda 6 yıl önce gezmeye gittiğim Adanadan M1 alışveriş merkezinden aldığım Güral'ın 6 kişilik yemek takımı.günlük kullanım için almıştım