- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
benımkıde bunun aynısı rende yapma aparatı hamur yogurma aparatıda var cok kullanıslı
ne kadara almıştın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımkıde bunun aynısı rende yapma aparatı hamur yogurma aparatıda var cok kullanıslı
bu ürün daha kullanışlı geldi bana
düğünüme yaklaşık 6 ay kalmasına rağmen sizin kadar hazırlık yapamadım..bakıyorum da çok güzel şeyler almışsınız çoğunuz hazırsınız evliliğearalık sonunda sözleşmeli çalıştığım yerden ayrıldım..şubat başında tekrardan işe başlayacağım :ecrin_bebek:
o zaman hazırlıkları hızlandıracağım inşallah.şimdilik aldıklarımdan bazılarını eklemeye çalışacağım..belki yardımım olur benim de.
265 ytl braun vakumlu saklama kaplı mikserim
ben bu seti pratikev sitesinden 195 YTL'ye aldım.aklınızda olsun :)
düğünüme yaklaşık 6 ay kalmasına rağmen sizin kadar hazırlık yapamadım..bakıyorum da çok güzel şeyler almışsınız çoğunuz hazırsınız evliliğearalık sonunda sözleşmeli çalıştığım yerden ayrıldım..şubat başında tekrardan işe başlayacağım :ecrin_bebek:
o zaman hazırlıkları hızlandıracağım inşallah.şimdilik aldıklarımdan bazılarını eklemeye çalışacağım..belki yardımım olur benim de.
265 ytl braun vakumlu saklama kaplı mikserim
ben bu seti pratikev sitesinden 195 YTL'ye aldım.aklınızda olsun :)
canım bayağı uyguna almışsın canım yaa...
bende o siteden maaşımı alınca bornoz takımımı ve şarjlı el süpürgemi alıcam. oldukça uygun.. yerimseniben
DarkAngel ARZUM elektrikli süpürgenin modelini sormuşsun tatlım
ARZUM AR441 PELEUS SU FİLTRELİ 1600W ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE
kızlar yorumlarınız da alabilirim fisfisfis henüz düşünme aşamasındayım
bence bu on numara bi ürün, favorim budur hihoyyyt ama h.b.adlı sitede yok senağlama
makarna tenceresi alıcakmıyıs 43,07 tl
canım al bir süzgeç pişir makarnayı herhangi bir tencerede süz
makarna tenceresi alıcakmıyıs 43,07 tl
roselın buldum ohh bee sonunda bende alcam bundan 360 ytl cok hoş normalde ben alcam zmn tek satılmıyodu karaca gıbı kampanyadaydı ama sımdık satılıyoo oleyyyyyyyyyy
kaynanazede ben de pratik ev de gördüm ordan alıcaktım ama pek güvenemedim açıkçası sapı metal istiyordum..dedim işte plastik fln çıkar..uğraşmıyım boşuna..netten alışveriş yapmaya pek güvenemiyorum ben..o yüzden en uygun bulduğum yerden 12 taksitle 265 e aldım ben de..
haklısın canım internet sitelerine pek güvenilmiyor.Ama ben bu siteden daha önce deneme amaçlı küçük bişeyler aldım. Hizmetlerinden çok memnun kaldım. Sonrasında da bunu sipariş ettim. Plastik uçlu mu acaba diye bende tereddüt ettim ama müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede metal uçlu olduğunu söylediler bende aldım. Bu sitede fiyatlar bayağı uygun.Tavsiye ederim :)