Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pisluk şakkıdı
:roflol::roflol:

annem bi ara şey düşünüyordu normal torbalı bi süpürge alıp bide sulu ve yıkamalı bir arada olanlardan alalım diye

ama benim nişanlım o kadar keçiki hayatta istemez :mymeka: hatta şuan almayı planladığım sulu + yıkamalıya bile laf ediyor ne gerek varmış ilerde alırmışızz
pışıkkkkkkkk ilerde deyip kandırcak sonra almıcak kaydirigubbakcemile3

kızlar aranızda ipek yorgan diktiren varmı:uhm:
annemin zoruyla kumaş aldım diktircem diktirince koyarım fotosunu. ya sanki herşeyim tamdıda bi yorganımın ipeği eksiktikaydirigubbakcemile3

bizde bi kumaş alıp yorgancıya verdik üstünü işlemeli fln edecek
o senin dediğin ipektenmi bilmem
annem ablamada yaptırmıştı çok güzel duruyor
özel günlerde serilirmiş kaydirigubbakcemile3
ana bu arada yorgancı teyze kaç aydır dikcek hala ses yok :mymeka:

canım ben cay seti almıcam bana çok gereksiz geliyo cunku çok pahalı.. ucuz bişey olsaydı alayım da bu da dursun bi yerde derdim ama su anda gereksiz geliyo

bende almıcam geçenlerde baktım beğendim bitane 235 ytl dedi ama çok geldi bana
benim yeterince çay tabağım ve bardağım var ee iki adet yemek takımımın çay kaşığı var bi 3. sete ne gerek var
on için belki sadece tepsi alırım belkide almam

Tatlım henüz kullanmadım limon sıkacağını pratik olduğu kesin ama :))))Seninde memnun kalman sevindirdi dimek çok cücellll :)))

İsaura cım kek kalıbını ne kadar ucuza almışsın öle.Güle güle kullan cnm

limonluk diyince aklıma geldi :) bu arada gösterdiğiniz limonluk çok pratikmiş cidden.. bu da benim porselen limonluğum ve silikon kek kalıbım.. ikisi de ayrı ayrı 5 lira..

ısauracım silikon kalıp 5 ytl mi :1shok: nerden buldun canım bu kadar uygun fiyata

limonluk diyince aklıma geldi :) bu arada gösterdiğiniz limonluk çok pratikmiş cidden.. bu da benim porselen limonluğum ve silikon kek kalıbım.. ikisi de ayrı ayrı 5 lira..

limon sıkacağın çok şeker güle güle kullan canım ..

da kek kalıbını çok ucuza almışsın..hemde slikon içinde zararlı bi madde olmasınCADIARZU

kek kalıbını pazardan aldım kızlar.. fakat adisinden değil dükkandakiler gibi kalın silikon..etiketi de vardı üzerinde.. adamın biri getirmiş etiketli ihraç fazlası malları satıyodu bakırköy pazarında.. her zamanki gibi kaçırmadım :) bi de daha önce küçük kek kalıpları almıştık pazardan anneme onunla denedik önce çok güzel oldu kekler.. ona güvenerek aldım bunu da inşallah yüzümü kara çıkarmaz..sağlık konusuna gelince teflonlar çok mu sağlıklı sanki.. herşey sağlıksız kullanıyoruz ona bakarsanız..

hım öleyse güle güle kullan canım..

hayır bende şöle bi huy var slikonlu şelerde plastik şelerden hep tırsmışımdır...nedendir bilmem o açıdan söledim:ecrin_bebek:

arsima cım tanıtıma geliyolar illa alman gerekmez makinayı görürsün bakarsın içine sinerse alırsın.uygun ödeme koşulları da var.ben mutlaka alıcam evde kullandıktan sonra kesin karar verdim ama bu ara taksitlerim var onların bitmesini bekliyorum.eğer ilgilenirsen tanıtıma gelmeleini istersen satıcı çocuk bana kartını bırakmıştı sana numarasını veririm özelden canım.

fındıkcım çok haklısın zaten tırsmakla zaten bend e sağlıklı demiyorum kesinlikle.. fakat inan ki kullandığımız diğer şeylerden daha sağlıksız değiller :)) fakat plastiğe ben de karşıyım sonuna kadar.. mümkün olduğunca cam ya da porselen almaya çalışıyorum herşeyimi.. fakat dediğim gibi ufak kek kalıplarını silikonda denedik annemle ve inanılmaz oldu kek.. kalp şekli hiç bozulmadı.. yağlamaya gerek kalmadan kalıbı, cart diye çıktı kekler içinden gözlerime inanamadım :)) bu nedenle silikon kalıplar favorim oldular zaten..

canım bu arzumun ürün kodunu yazarmısın bana daha avantajlı geldi

hımm o zaman bende essede çok güzel silikon kalıpları görmüştüm ordan alırım bi kaçtane..

+ geçen yeşil elmayı izlerken..hani biz fırın tepsisi ne yağlı kağıt sererizya..o slikon kağıtmı deniyo bilmem ama öle bişii serdi...çok güzeldi...kaydirigubbakcemile2

ürünün adı soprano max
özellikleri:
EN İYİ DOĞRAMA ÖDÜLÜ : Doğrama özelliğiyle domates, soğan, maydonoz vb. kolayca doğrayabilirsiniz.
EN İYİ ÇUBUK BLENDER ÖDÜLÜ: Çubuk blender ile her türlü sos, meyve suyu ve kokteyl hazırlayabilir; pişirilmiş sebze, meyve ve patates püresi yapabilirsiniz.
EN İYİ RENDE VE DİLİMLEME ÖDÜLÜatatesten peynire dilediğiniz her şeyi rendeleyebilir ya da dilimleyebilirsiniz.
EN İYİ ÇIRPMA ÖDÜLÜ:Çırpıcı özelliğiyle kek hamuru, omlet, mayonez gibi farklı soslar ya da içecekler hazırlayabilirsiniz.

tanışma fiyatı : 129 TL

reklamları izlediniz
yayınımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz :ecrin_bebek:

akşam annemle konuşayım isterim senden numara canım sağol ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…