ne kadar memnunsun dimi...ben çok seviyom limon sıkacağımıhihoyyyt
beeenşakkıdı
ya şaka bi yana şimdi diyelimki evi süpürdün her defasında o suyu temizlemek falan pratik gelmez gibi gelio bana. bizde halı yıkama makinesi var onu temizlemek ayrı bi dert bunun yanında bide normal ucuz bi süpergemi almak lazım
kızlar aranızda ipek yorgan diktiren varmı:uhm:
annemin zoruyla kumaş aldım diktircem diktirince koyarım fotosunu. ya sanki herşeyim tamdıda bi yorganımın ipeği eksiktikaydirigubbakcemile3
canım ben cay seti almıcam bana çok gereksiz geliyo cunku çok pahalı.. ucuz bişey olsaydı alayım da bu da dursun bi yerde derdim ama su anda gereksiz geliyo
limonluk diyince aklıma geldi :) bu arada gösterdiğiniz limonluk çok pratikmiş cidden.. bu da benim porselen limonluğum ve silikon kek kalıbım.. ikisi de ayrı ayrı 5 lira..
limonluk diyince aklıma geldi :) bu arada gösterdiğiniz limonluk çok pratikmiş cidden.. bu da benim porselen limonluğum ve silikon kek kalıbım.. ikisi de ayrı ayrı 5 lira..
kek kalıbını pazardan aldım kızlar.. fakat adisinden değil dükkandakiler gibi kalın silikon..etiketi de vardı üzerinde.. adamın biri getirmiş etiketli ihraç fazlası malları satıyodu bakırköy pazarında.. her zamanki gibi kaçırmadım :) bi de daha önce küçük kek kalıpları almıştık pazardan anneme onunla denedik önce çok güzel oldu kekler.. ona güvenerek aldım bunu da inşallah yüzümü kara çıkarmaz..sağlık konusuna gelince teflonlar çok mu sağlıklı sanki.. herşey sağlıksız kullanıyoruz ona bakarsanız..
ofise geldiğim yol üzerinde libelle firmasının ofisini görüyorum ama hiç incelemedim ilgilenmedimde
makinanın boyutu nasıl ve çağırırsak tanıtıma geliyorlarmı
almasam bile bi görsem
burcu sende haklısın 500 nerede 1500 nerede ama bu tarz makinaların fiyatları aşağı yukarı hep aynı 1000-2000 arası
bu benim için yüksek bi rakam ama sonucta temizlik yaparken eğer beni rahatsız etmeyecekse bazı şeylerden kısıp ona verebilirim
tabi sorunsuz olacaksa
ben thomas düşünüyordum şikayet varda biçok sorun olduğunu okudum
filtresi 80 ytl imiş ve 6ayda bi değişmek gerekmiş, servis sorunu varmış vs vs vs
öff netcem ben süprizzzzz
hayatım bende bir kaç gündür süpürge araştırıyorum
1600-2000 w arası sulu ve hepa filtreli istiyorum, bizim şu an evde kullandığımız öyle ve çok güzel temizliyo, fakat 450-500 lira arasında senağlama
FAKİR prestige dio
ben aynı işi yapan biraz uygun bir şey arıyorum
ve bunu buldum ama ARZUM a güvenebilirmiyim bilmiyorum
ve bu da ARZUM 249 lira
fındıkcım çok haklısın zaten tırsmakla zaten bend e sağlıklı demiyorum kesinlikle.. fakat inan ki kullandığımız diğer şeylerden daha sağlıksız değiller :)) fakat plastiğe ben de karşıyım sonuna kadar.. mümkün olduğunca cam ya da porselen almaya çalışıyorum herşeyimi.. fakat dediğim gibi ufak kek kalıplarını silikonda denedik annemle ve inanılmaz oldu kek.. kalp şekli hiç bozulmadı.. yağlamaya gerek kalmadan kalıbı, cart diye çıktı kekler içinden gözlerime inanamadım :)) bu nedenle silikon kalıplar favorim oldular zaten..
hiroooooooooo canım kullandığın model bu mu :ecrin_bebek:
hiroooooooooo canım kullandığın model bu mu :ecrin_bebek:
arsima cım tanıtıma geliyolar illa alman gerekmez makinayı görürsün bakarsın içine sinerse alırsın.uygun ödeme koşulları da var.ben mutlaka alıcam evde kullandıktan sonra kesin karar verdim ama bu ara taksitlerim var onların bitmesini bekliyorum.eğer ilgilenirsen tanıtıma gelmeleini istersen satıcı çocuk bana kartını bırakmıştı sana numarasını veririm özelden canım.
bu ürün daha kullanışlı geldi bana