Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben tan bi bardak hastasıyım nerdeyse her gördüğüm bardağı alıyorum en son aldığım takım bu rengarenk:içelim:

bende bardak hastasıyım
çok fazla günlük bardağım var
nişanlım ev yerleşirken bakcam çoksa atıcam diyor klava:

önceden dışarı çıkar bişeler alırdım eve gelince konuştuğumuzda bugün ne aldım bil dediğimde hep bardak diyordu :mymeka:

kızlar bence temizlik robotunda arua cleanmax ı tavsiye ederim.annem 5-6 yıldır kullanıyor ve çok memnun.filitre değiştirme olayı felan yok.30 yıl parça garantisi var.ve serviste de hiç sıkıntı çekmedik biz

Ya güseller biraz önce farkettim ki benim misafirlik sürahi takımım yok fisfisfis Kesmeydi kristaldi sevmediğim için o takımları almayı hiç düşünmedim ama şimdide ne alacağım diye düşünmeye başladım. Benim gibi kesmeyle kristal sevmeyenler ne aldı acaba.Ne alsam ya CADIARZUCADIARZU

canım bende sevmiyorum sırf bu yüzden vitrin takımı bile almayı düşünmüyorum.kristaldi kesmeydi almadım uğraşamam ileride temizliği ile dedim.paşabahçenin çok güzel sürahileri var.ben onlardan aldım.eğik karaf benimki. yanına takım olsun diye de eğik bardak aldım.yani kendi takımımı kendim yaptım :sm_cool:

kızlar tost makinalarınızı nasıl aldınız :ecrin_bebek:

ben plakaları çıkabilsin istiyorum kolayca temizlenmesi için, bi de 1600 - 2000 w olsun ki tostlar çıtı çıtır oLsun a.s

bu güzel ama plakaları çıkmıyo :1no2:

canım ben tefalden aldım senin istediğin gibi plakaları çıkıyo ve şimdi baktım 1700W mış bilgin olsun bi araştır derim.ben bikaç ürün bir arada aldığım için tam fiyetını hatırlamıyorum.ama sana tavsiyem tefalin outlet mağazalarından alman ben öle yaptım

ürünün adı Tefal Ultracompact Izgara ve Tost Makinesi olarak yazıyo canım

bende bekonun tost makinesini beğeniyorum

BKK-2115 I Inoks Seri fiyatı 185 ytl

neden kimse bana cevap vermiyo:çok üzgünüm:

Darkangel canım ben felixten tost makinası beğendim mesela ama araştırmadım bilmiyorum o nedenle senin düşündüklerin hakkında net bi yorum yapamam, fiyatlar oldukça uygunmuş ama kalitesi nedir bilmiyorum tatlış

bu da beğendiğim tost makinası

limonluk diyince aklıma geldi :) bu arada gösterdiğiniz limonluk çok pratikmiş cidden.. bu da benim porselen limonluğum ve silikon kek kalıbım.. ikisi de ayrı ayrı 5 lira..

valla canım super ya galiba sen pazardan daha önce de çok uygun fiyata şeyler almıştın dimi, acaba bizim burdaki pazarlarda da böyle şeyler varmıdır, çok özendim valla ya,güle güle kullan tekrar

gerçek limon gibi duruyo aynı hemde 1 liraya almıştım:)

huysuz bu limonluk da çok şirinmiş şutarafagitti

a o eğik sürahiden bendede onlara hatta penguen denilio sanırım:uhm:

kızlar şimdi ben blender mixer ve rondo almak istiyorum. sizce ne marka alayım siz aldınız mı???

neden kimse bana cevap vermiyo:çok üzgünüm:

cnım king ürünlerini kullanmadım bilemiycem ama bana pek güven vermiyor yine de azıcık daha para ekleyip mutfak ürünlerinde daha güvenilir herkesin tavsiye ettiği markaları tercih edebilirsin bu arada istersen king le ilgili şikayetim.com gibi sitelerdeki yorumları oku onlar sana daha iyi yol gösterir

beyaz eşya da siemens konusuna gelince ben kaçırmayın derim siemens gerçekten çok iyi marka toplam da 2500 se mesela çamaşır makinası 2 programlıdır yada buzdolabının hacmi geniş değildir ya da belki no frost değildir tam bilemicem ama ben çok fazla özellik aramıyorum diyosan ben marka açısından söylüyorum bence al, ben de buzdolabımı siemens aldım electrolux ve siemens arasında kalmıştım en son siemens de karar kıldım ama bakalım tabi kullanınca görcez yerimseniben

kızlar şimdi ben blender mixer ve rondo almak istiyorum. sizce ne marka alayım siz aldınız mı???

bence kendini tek bir markaya bağlama, şahsen ben ; mikserimi tefalden rondomu arzumdan alıcam, herbirinin farklı artı özellikleri var yerimseniben

değişik bi model jumbo

benım evımdeki ise kesme evlenmeden önce annem almıştı çok klasık gelıyodu ama mısafire çıkarınca çok şık duruyoo

günlük kullandığımın resmı yok altında renklı taşlar var bırde sıcak ve soğuk tutma özelliği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…