kızlar ben tan bi bardak hastasıyım nerdeyse her gördüğüm bardağı alıyorum en son aldığım takım bu rengarenk:içelim:
Ya güseller biraz önce farkettim ki benim misafirlik sürahi takımım yok fisfisfis Kesmeydi kristaldi sevmediğim için o takımları almayı hiç düşünmedim ama şimdide ne alacağım diye düşünmeye başladım. Benim gibi kesmeyle kristal sevmeyenler ne aldı acaba.Ne alsam ya CADIARZUCADIARZU
kızlar tost makinalarınızı nasıl aldınız :ecrin_bebek:
ben plakaları çıkabilsin istiyorum kolayca temizlenmesi için, bi de 1600 - 2000 w olsun ki tostlar çıtı çıtır oLsun a.s
bu güzel ama plakaları çıkmıyo :1no2:
kızlar king ürünleri hakkında ne düşünüyosunuz mutfak aletlerini ordan almayı düşünüyorum akıl verebilirmisiniz?
bide siemens bi kampanya yapmış nişanlım evkurda görmüş buzdolabı + çamaşır makinası + bulaşık makinası + fırın = 2500 ytl bilgisi olan var mı?
limonluk diyince aklıma geldi :) bu arada gösterdiğiniz limonluk çok pratikmiş cidden.. bu da benim porselen limonluğum ve silikon kek kalıbım.. ikisi de ayrı ayrı 5 lira..
gerçek limon gibi duruyo aynı hemde 1 liraya almıştım:)
canım bende sevmiyorum sırf bu yüzden vitrin takımı bile almayı düşünmüyorum.kristaldi kesmeydi almadım uğraşamam ileride temizliği ile dedim.paşabahçenin çok güzel sürahileri var.ben onlardan aldım.eğik karaf benimki. yanına takım olsun diye de eğik bardak aldım.yani kendi takımımı kendim yaptım :sm_cool:
neden kimse bana cevap vermiyo:çok üzgünüm:
kızlar şimdi ben blender mixer ve rondo almak istiyorum. sizce ne marka alayım siz aldınız mı???
bence kendini tek bir markaya bağlama, şahsen ben ; mikserimi tefalden rondomu arzumdan alıcam, herbirinin farklı artı özellikleri var yerimseniben