:teytey: kızlaar bende buldum bu limoncuk sıkacağındansırnaşık şey
10 yetale verdim çok şirinn.ama ya aklıma bişi takıldı ben bunu sıkınca sanki kırılır gibime gelio:uhm:
Evet kızlar cumartesi günü 12 adet şu gördüğünüz kaselerden aldım
fındıkım hepsı harıka cnm ı gunlerde kullan tatlım tum aldıklarını bu arada eşın geldı mı
Masa üzerindeki Meyvelik , Peçetelik ve Ekmek kutusunu Esse den
yeşil tuzluğu da decoriumdan aldım ..elma dilimli meyva bıçakları da yurt dışından geldii.
hepsini çok seviyorumkaydirigubbakcemile2
bktbb cnm aldıkların çok guzel ı gunlerde kullan ınş
ıstanblue çok guzelmış ısıklı olmasıda bı harık ı gunlerde kullan
bende bugün netten bu takımı sipariş verdim çok hoşuma gitti umarım yakından gördüğümde de fikrim değişmez.
6 adet servis tabağı
6 adet çukur yemek tabağı
6 adet pasta tabağı
6 adet çay fincanı
6 adet çay fincanı tabağı
6 adet yemek kaşığı
6 adet yemek çatalı
6 adet yemek bıçağı
6 adet tatlı kaşığı
6 adet yemek servis tabağı
Toplam 60 parça fiyatı da 137 TL
*fındık* canim peceteligi kaca aldin?
m.sevdam harıka cnm aldıkların hele o uğur böcuklu olan kağıt havluluk cok hoş bende alcaktım fakat evde yer sorunu yasıyorum oyuzden kucuk urunlerı almayı bıraktım beyaz esyamı aldım sende eğer ARCELIKten alcaksan yardımcı olurum fıyatlarda ve takst ımkanlarında ustelık mağazada kalır ve yenı bı ürün geldığınde değiştırebılırsın ben öle yapcam mesela
bısey sorcam kızlar o lımonluktan bend gordum fakat hem seffaftı hemde delıklerı vardı sımdık sızın resımdekınde delık göremedım lımon sap kısmına akmaz deıl mı
kızlar ben tan bi bardak hastasıyım nerdeyse her gördüğüm bardağı alıyorum en son aldığım takım bu rengarenk:içelim:
canım nişanlım arçelikten alalım diyor.ama ben kayserideyim ve Ankara ya da Kayseriden almayı düşünüyoruz.sen istanbuldasın.yine de yardımcı olabilir misin ? eğer olabilirsen çok sevinirim canım çünkü arçelik bayisi olarak tanıdık yok.beko ve bosch var
arsima senin neden 0 mesajın var
:roflol:
temizlik robotu almalısın... eğer maddiyat cok zorlamassa thomas düşünebilirsin...üç ürünü var... enson modeli 1500 civarı...ben çeyizime almayı düşünüyorum...yengem kullanıyor... çok memnun....hatta bu yaz izmirde fiyat araştırmasıyapmıltık babamla....belki fiyatı düşer diye bu yaz almaya karar verdik...............kaydirigubbakcemile5