Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:teytey: kızlaar bende buldum bu limoncuk sıkacağındansırnaşık şey
10 yetale verdim çok şirinn.ama ya aklıma bişi takıldı ben bunu sıkınca sanki kırılır gibime gelio:uhm:

kız delimisin sen ben hep onu kullanıyorum..şuana kadar kırılma gibi bi durumu olmadı artı diyorum çok kullanışlı die elin hiç limon kokmuyo hihoyyyt

Evet kızlar cumartesi günü 12 adet şu gördüğünüz kaselerden aldım

bunların aynısından geçtiğimiz haziranda bende aldım 12 tane. rengarenk çok hoş bence.bide yine bunlar gibi renkli bardaklardan var kadeh şeklinde onlardanda 12 tane aldım.çok güseller. çeyizlerimin fotğraflarını toparliyim bende koyucam yakında:1rolleyes:

fındıkım hepsı harıka cnm ı gunlerde kullan tatlım tum aldıklarını bu arada eşın geldı mı

Günaydınnnnnn arkadaşlar.Cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah

m.sevdam harıka cnm aldıkların hele o uğur böcuklu olan kağıt havluluk cok hoş bende alcaktım fakat evde yer sorunu yasıyorum oyuzden kucuk urunlerı almayı bıraktım beyaz esyamı aldım sende eğer ARCELIKten alcaksan yardımcı olurum fıyatlarda ve takst ımkanlarında ustelık mağazada kalır ve yenı bı ürün geldığınde değiştırebılırsın ben öle yapcam mesela

bısey sorcam kızlar o lımonluktan bend gordum fakat hem seffaftı hemde delıklerı vardı sımdık sızın resımdekınde delık göremedım lımon sap kısmına akmaz deıl mı

bktbb cnm aldıkların çok guzel ı gunlerde kullan ınş
ıstanblue çok guzelmış ısıklı olmasıda bı harık ı gunlerde kullan

kızlar king ürünleri hakkında ne düşünüyosunuz mutfak aletlerini ordan almayı düşünüyorum akıl verebilirmisiniz?
bide siemens bi kampanya yapmış nişanlım evkurda görmüş buzdolabı + çamaşır makinası + bulaşık makinası + fırın = 2500 ytl bilgisi olan var mı?

kızlar ya bişi sorcam size,annemin süpürgesi bozulduda yani bizim evdeki süpürge:)bugün alıcaz yeni bi arkadaşımız bosch marka al dedi,sizce nasıl kullanan varmı?

arkadaşım takım süper ama az bence 12 kişilik yap derim lazım oluyor 6 az benim 6 kişilik var ama yetmiyor

canım nişanlım arçelikten alalım diyor.ama ben kayserideyim ve Ankara ya da Kayseriden almayı düşünüyoruz.sen istanbuldasın.yine de yardımcı olabilir misin ? eğer olabilirsen çok sevinirim canım çünkü arçelik bayisi olarak tanıdık yok.beko ve bosch var

önemlı deıl cnm bayıler bırbırı ıle ıletısım kurar sen özelden semt olarak nerdesın yaz yeter ben aksama sorarım

canım bende düne kadar thomas diyordum ama
dün şikayet varda bikaç yazısını okudum
6 ayda bi filtre değiştirmek gerekiyormuş ve bi filtre 80 ytl üzeri imiş
servislerinde sıkıntı varmış gelip bakmıyorlarmış sen götürecekmişsin (tanıtıma gelelim demeyi biliyorlar ama)
ayrıca parçaları çabuk kırılıyormuş ve kırılma kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamında olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…