Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

[/QUOTE] ikea çift taraflı rendem 10 ytl

[/QUOTE]

bu rendeden bende de var canım çokk beğenerek almıştım...
iyi günlerde kullan inşallah... Şeniz

DarkAngel ARZUM elektrikli süpürgenin modelini sormuşsun tatlım

ARZUM AR441 PELEUS SU FİLTRELİ 1600W ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE

kızlar yorumlarınız da alabilirim fisfisfis henüz düşünme aşamasındayım

sağol canım bizim işyerınde elektrik- elektronik mühendisi var ona sorucam bi elin nesi var iki elin sesi var demişler

tefalden aldığım çiçek desenli tavalarım 4 parça olarak aldım..
2 tane normal tava+1 tane derin olanlardan wok tava diyorlar herhaldeCADIARZU+1 tane de omlet tavası..fiyatlarını hatırlamıyorum tam olarak ama tanesi 20 ve 30 arasıydı galiba..

tefal ekmek kızartma makinem.50 ytl.kurtköydeki viaport alışveriş merkezinden aldım..

eminönü'den aldığım 6 lı güveç setim..7.5 ytl..
(başka güveç resmi bulamadım da nettedelikafadulden)

canım annemin aldığı 5 li saklama kaplarım..yeşil rengi..7.5 ytl.

8 li plastik kitchen setim a.s sapları turuncu ayrıca aynı renk koyma kabı var onu bulamadım :1no2:benzerini ekliyorum.10 ytl.

kaynanazede ben de pratik ev de gördüm ordan alıcaktım ama pek güvenemedim açıkçası sapı metal istiyordum..dedim işte plastik fln çıkar..uğraşmıyım boşuna..netten alışveriş yapmaya pek güvenemiyorum ben..o yüzden en uygun bulduğum yerden 12 taksitle 265 e aldım ben de..

bi de pupilla diye bi markanın bornoz takımını aldım..eminönü'den aldım..
170 dedi ama pazarlıkla 120 ytlye kredi kartına tek çekim olarak aldım..özdilek fln da satıyorum ama bu daha kaliteli dedi..gerçekten de öyle görünüyor..duyan oldu mu bu markayı kızlar?
ben çok beğendim..ama hiç duymamıştım..

haklısın canım internet sitelerine pek güvenilmiyor.Ama ben bu siteden daha önce deneme amaçlı küçük bişeyler aldım. Hizmetlerinden çok memnun kaldım. Sonrasında da bunu sipariş ettim. Plastik uçlu mu acaba diye bende tereddüt ettim ama müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede metal uçlu olduğunu söylediler bende aldım. Bu sitede fiyatlar bayağı uygun.Tavsiye ederim :)

ewet ewet bende şimdi inceledim bazı ürünler bayağı uygun gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…