Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima cım LİBELLE nin halı yıkama özelliğide varr canım ayrıca hava temizleme fonksiyonu var.halıları dövücü aparatıyla süpürüyo ve suya çıkan kire sen bile inanamıyosun.normal süpürgelerle ne kadarda yüzeysel temizlik yaptığımızı anlıyosun.fiyatı 1500 ytl civarı çok gelebilir ama değecek bi süpürge ayrıca bir yıla kadar taksit imkanı var.

canım hiç agır değil ama boyutu da yeni çıkan supurgeler kadar kucuk değil.sesi de cidden çok az walla ben şiddetle tavsiye ediyorum kızlar :)

canım senin dediğn de mutlaka guzeldir tatalım ama 1500 nere 500 nere dimi?3 katı para ki bence 500 luk supurge bile alırken bize çok fazla geldi hem aynı işi gorsun bi de philips guvencesi,bi de 400 kişinin kullanıcı yorumu etkiledi beni acıkcası.

topic kalabalık yine ama hiç yazan yok
kriz sizin çeyizleride mi vurdu kızlar

ya kafama bişey takıldı
hani bu süpergeler varya yukarıda bahsettiğiniz onların sulu yeri sürekli temizlemek lazımmış koku yapıomuş yani her evi süpürdükten sonra onu temizlemeye gerek var mı ki:uhm:

ofise geldiğim yol üzerinde libelle firmasının ofisini görüyorum ama hiç incelemedim ilgilenmedimde

makinanın boyutu nasıl ve çağırırsak tanıtıma geliyorlarmı
almasam bile bi görsem

burcu sende haklısın 500 nerede 1500 nerede ama bu tarz makinaların fiyatları aşağı yukarı hep aynı 1000-2000 arası
bu benim için yüksek bi rakam ama sonucta temizlik yaparken eğer beni rahatsız etmeyecekse bazı şeylerden kısıp ona verebilirim
tabi sorunsuz olacaksa

ben thomas düşünüyordum şikayet varda biçok sorun olduğunu okudum
filtresi 80 ytl imiş ve 6ayda bi değişmek gerekmiş, servis sorunu varmış vs vs vs

öff netcem ben süprizzzzz

kullanmadan önce su haznesine yaklaşık 1lt su koyuyorsun (markaya ve modele göre değişir tabiki yerimseniben) sonra evin tozunu o suya çekiyorsun; dolayısıyla temizlik bittikten sonra suyu döküp hazneyi temizliyorsun, zaten pis suyu içinde bırakmak istemiosun, ee bırakırsan da koku yapıo

ay zaten o pis suyu kim içinde bırakırki böğğğ

beeenşakkıdı
ya şaka bi yana şimdi diyelimki evi süpürdün her defasında o suyu temizlemek falan pratik gelmez gibi gelio bana. bizde halı yıkama makinesi var onu temizlemek ayrı bi dert bunun yanında bide normal ucuz bi süpergemi almak lazım

arkadaşlar yazdıklarınızı cogunu okudum
sarev nasıl ürünleri onlardan alanlar olmus fiyatları nasıl

Canım önceki sayfalarda sarevden aldığım nevresim takımlarını eklemiştim
3 tane aldım biri pamuklu saten 85 ytl diğer ikisi normal nevresim 55 ytl çok kaliteli ve çok güzel tavsiye ederim

kızlar aranızda ipek yorgan diktiren varmı:uhm:
annemin zoruyla kumaş aldım diktircem diktirince koyarım fotosunu. ya sanki herşeyim tamdıda bi yorganımın ipeği eksiktikaydirigubbakcemile3

canım ben cay seti almıcam bana çok gereksiz geliyo cunku çok pahalı.. ucuz bişey olsaydı alayım da bu da dursun bi yerde derdim ama su anda gereksiz geliyo

açııkcası banada pahalı geldi ama kampanyadaymş sanırım bu annem bulunsun kızım dedi

kızlar aranızda ipek yorgan diktiren varmı:uhm:
annemin zoruyla kumaş aldım diktircem diktirince koyarım fotosunu. ya sanki herşeyim tamdıda bi yorganımın ipeği eksiktikaydirigubbakcemile3

Canım bahsettiğin nakış işlemeli yorgansa diktirdim tüm malz. biz götürdük sadece dikilmesine 180 milyon vermiştik geçen sene malzemeleride sayarsan 250 falan tutyo geçiyoda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…