burcucello canım gosterdıgın supurgenın ozellıklerıne baktım cok guzel
benımde toza karsı alerjım var almayı dusunuyorum
ama cok agırmı canım pekı boyutu nasıl cok yer kaplıyomu bıde sesı nasıl cok cıkıyomu
ay cok soru sordum ama kusurma bakma canım
arsima cım LİBELLE nin halı yıkama özelliğide varr canım ayrıca hava temizleme fonksiyonu var.halıları dövücü aparatıyla süpürüyo ve suya çıkan kire sen bile inanamıyosun.normal süpürgelerle ne kadarda yüzeysel temizlik yaptığımızı anlıyosun.fiyatı 1500 ytl civarı çok gelebilir ama değecek bi süpürge ayrıca bir yıla kadar taksit imkanı var.
arsima cım LİBELLE nin halı yıkama özelliğide varr canım ayrıca hava temizleme fonksiyonu var.halıları dövücü aparatıyla süpürüyo ve suya çıkan kire sen bile inanamıyosun.normal süpürgelerle ne kadarda yüzeysel temizlik yaptığımızı anlıyosun.fiyatı 1500 ytl civarı çok gelebilir ama değecek bi süpürge ayrıca bir yıla kadar taksit imkanı var.
topic kalabalık yine ama hiç yazan yok
kriz sizin çeyizleride mi vurdu kızlar
ya kafama bişey takıldı
hani bu süpergeler varya yukarıda bahsettiğiniz onların sulu yeri sürekli temizlemek lazımmış koku yapıomuş yani her evi süpürdükten sonra onu temizlemeye gerek var mı ki:uhm:
ay zaten o pis suyu kim içinde bırakırki böğğğ
arkadaşlar yazdıklarınızı cogunu okudum
sarev nasıl ürünleri onlardan alanlar olmus fiyatları nasıl
kızlar aranızda ipek yorgan diktiren varmı:uhm:
annemin zoruyla kumaş aldım diktircem diktirince koyarım fotosunu. ya sanki herşeyim tamdıda bi yorganımın ipeği eksiktikaydirigubbakcemile3
Bende bunun aynısını 10 ytl ye aldım :))) (Jumbodan almadım)