- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
günaydın herkese
benimde süpürge almam lazım
alerjik astımım var ve ev tozuna karşı alerjim çok ağır basıyor
nasıl bi süpürge alsam acaba
assortık ı gunlerde kullan cnm o yanındakı telde hedıye mı aldıklarına:roflol:
pınkgun cnm sende ı gunlerde kullan o rendeden bende alcaktım carrefourda görmustum ama ısraıl ve abd yardım olmasın dıe artık ordan alısvrıs yapmıyorum ve evede onların urunlerının grmesı yasak ısraıl urunlerının barkodu 729 ıle bıtıyo bılgınıze
anneminde benimde toza karşı alejimiz var. o yüzden ihlasın 1700 falandı sanırım ffiyatı temizlik robotunu aldık. suda ki tozu kiri gördükçe şaşırıyosun. hergün yıkasanda aynı pislik çıkıyo. ilk tanıtıma geldiklerinde utanmıştık pasaklı sanacak bizi diye:roflol: ama meğersem pasaklılıkla alakası yokmuş. yatakları bile onla süpürüyoruz ve pırıl pırıl herşey.
bende kendime almak istiyorum ama şu sıralar evlili hazırlığından borçlarımız var. borçlarım biter bitmez almayı düşünüyorum:dance:
buyut olarak görün die böcüküm
bende yatak alınca içine kendimi koycam yatağımın boyutunu görünhihoyyythihoyyyt
sadece ısraıl deıl fransa abd yahudı mallarınıda kullnmamamız gerekıyo ben yıllardr mc donalds gtmem mesela cola ve nestlee urunlerını almam ve aldığım urunlerın barkoduna bakıyorum suan tek aklımda kalan 729 ısraılın urunlerının barkod nosu bunla baslıyo(dığerlerınıde evde kağıda yazdım ama suan hatrlamıyom netten bakılabılır galıba)
günaydın herkese
benimde süpürge almam lazım
alerjik astımım var ve ev tozuna karşı alerjim çok ağır basıyor
nasıl bi süpürge alsam acaba
ozmn yatağınn deıl senınde boyutunu goruruz:roflol: cnm
evet dogru konuya deginmişsiniz biz de dikkat ediyoruz ama biz ihlasın da urunlerini almıyoruz,cunku yesil sermayeye gidiyor... ulker vs. 2 sene once de deniz fenerine bagıs yapmıstım ama bilmiyordum o zaman.şimdi ogrendik almanya da o paraların nerelere aktıgını
canım oyle allerjilerin varsa philips marathon almanı tavsiye ederim.. 650 gozukuyo fiyatlar ama alan herkes daha ucuza alıyor.bende valla hatırlamıyorum 450 ye mi aldım 500 e mi aldım oluyo bayaa cunku.bak arastır netten biraz insanların yorumlarını okuyunca sende bunda karar kılacaksın.evde denedik bir kere(sonra kaldırdık)sesi çok az ve halıları kaldırıyo,emiş gucu mukemmel.kullananlar diyoki temiz evi temizliyoruz,sanki 1 aydır teizlenmemiş ev gibi toz cıkıyomus.bi de hepa 13 filtre sadece bu modelde var diye biliyorum..
canım arzumun robotuydu o bende kullanıyorum evımde gercekten cok guzel havucları 2dakıkada rendelıyor hamur yogurma aparatıda var .